Σάββατο, 26 Φεβρουάριος 2022 10:20

Στο... Πι και Φι: Το σηκώνει η Λίβερπουλ, όλα για όλα ο Αρης

Γράφτηκε από τον
Στο... Πι και Φι: Το σηκώνει η Λίβερπουλ, όλα για όλα ο Αρης

Καλημέρα σας. Από την Τρίπολη θα ξεκινήσουμε σήμερα και το ντέρμπι με φόντο την εξάδα ανάμεσα στον Αστέρα και τον Αρη.

Αμφότερες οι ομάδες χρειάζονται μόνο νίκη για να μπουν στα πλέι -οφ και προέρχονται από σημαντικά τρίποντα στα μεσοβδόμαδα εξ αναβολής ματς με Λαμία και Ατρόμητο, αντίστοιχα. Ο Αρης με τον Μπούργος στον πάγκο έδειξε άλλη ομάδα και έχει ψυχολογία. Σε αποδόσεις αουτσάιντερ ποντάρουμε στην καλύτερη ομάδα του ζευγαριού.
Στην Πρέμιερ Λιγκ, η Μάντσεστερ Σίτι νιώθει πλέον την πίεση της Λίβερπουλ ύστερα από την ήττα από την Τότεναμ και το εκτός έδρας ματς με την Εβερτον δεν είναι τόσο εύκολο, όσο δείχνουν οι αποδόσεις.
Τα “ζαχαρωτά” σκοράρουν πάντα τα τελευταία χρόνια κόντρα στην πρωτοπόρο και το γκολ – γκολ είναι καλύτερο από το χαμηλό διπλό.
Η Λίβερπουλ θα βρεθεί την Κυριακή στο Γουέμπλει, όχι όμως για το πρωτάθλημα, αλλά για τον τελικό του Λιγκ Καπ, με αντίπαλο την Τσέλσι. Στις δύο προηγούμενες μονομαχίες τους στην Πρέμιερ Λιγκ, δεν αναδείχθηκε νικητής. Αύριο, ωστόσο, πιστεύουμε ότι η Λίβερπουλ θα χαμογελάσει. Δείχνει σε καλύτερη κατάσταση από την Τσέλσι και έχει προβάδισμα για να το σηκώσει.
Στην Ισπανία, η Ατλέτικο Μαδρίτης έχει χάσει την αμυντική συνοχή των προηγούμενων χρόνων και τα παιχνίδια της έχουν γκολ. Η Θέλτα δεν θα φοβηθεί το ματς και μπορεί να σκοράρει, εκμεταλλευόμενη και την κούραση των γηπεδούχων από το ματς του Τσάμπιονς Λιγκ με τη Γιουνάιτεντ.
Μεσοβδόμαδο ματς έδωσε και η Μπαρτσελόνα, αλλά με τον Τσάβι στον πάγκο διανύει περίοδο φόρμας και απέναντι στη Μπιλμπάο μπορεί να συνεχίσει το σερί νικών. Η Αθλέτικ είναι επίσης σε καλό φεγγάρι και προσμένουμε γκολ. Τέλος στη Γαλλία, η Μαρσέιγ μετά την εντός έδρας ήττα από την Κλερμόν, καλείται να “ρεφάρει” στην έδρα της 17ης Τρουά, ώστε να διατηρηθεί στη 2η θέση.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ
330. Αστέρας Τρίπολης – Αρης 2 3.05
358. Εβερτον – Μάντσεστερ Σίτι G.G. 1.87
435. Ατλέτικο Μαδρίτης – Θέλτα G.G. 1.94

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
1046. Τρουά – Μαρσέιγ 2 1.78
1047 Τσέλσι – Λίβερπουλ 2 2.25
1075 Μπαρτσελόνα – Μπιλμπάο όβερ 2,5 1,75