Παρασκευή, 18 Μαρτίου 2022 14:25

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Δύσκολη αποστολή την Κυριακή με Αιγάλεω

Γράφτηκε από τον
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Δύσκολη αποστολή την Κυριακή με Αιγάλεω

Δύσκολη αποστολή έχει την προσεχή Κυριακή ο Απόλλων Καλαμάτας, που υποδέχεται στις 6 μ.μ., στο Κλειστό του δημοτικού σταδίου, το Αιγάλεω.

Η αθηναϊκή ομάδα είναι από τα φαβορί για τη διεκδίκηση του τίτλου και της απευθείας ανόδου και έρχεται στην Καλαμάτα για το τρίποντο, ελπίζοντας σε στραβοπάτημα του πρωτοπόρου ΖΑΟΝ από τις Ακαδημίες Πρωταθλητών Πεύκων, την 3η ομάδα της βαθμολογίας, αλλά και συνδιεκδικήτριας της πρώτης θέσης. Βέβαια και ο Απόλλωνας που ταλαιπωρήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα από κορονοϊό, δεν έκανε την επιθυμητή προετοιμασία και αυτό θα κάνει ακόμη πιο δύσκολο το έργο του να πάρει το νικηφόρο αποτέλεσμα. Σίγουρα θέλει να κερδίσει ώστε αυτό να βοηθήσει τις αθλήτριες και στο ψυχολογικό κομμάτι για τη συνέχεια, αφού έχει ελπίδες να διεκδικήσει μέσω αγώνων μπαράζ το δεύτερο εισιτήριο για τη Volley League Γυναικών. Βέβαια η προσπάθεια όλων στην ομάδα δεν είναι εύκολη, μιας και ο Απόλλωνας έχει να αντιμετωπίσει αρκετά ανταγωνιστικές ομάδες.

Μυτσκίδης: "Στόχος μας η νίκη"

Για το παραπάνω παιχνίδι, ο προπονητής του Απόλλωνα Μπάμπης Μυτσκίδης (φωτό), δήλωσε χθες στην “Ελευθερία”: “Σιγά-σιγά επανέρχονται οι αθλήτριες, μετά την ταλαιπωρία που είχαν με τον κορονοϊό. Θα δούμε πως θα είμαστε σε ποια αγωνιστική κατάσταση βρίσκονται ώστε την Κυριακή να παρουσιαστούμε όσο γίνεται καλύτεροι. Στόχος μας όπως σε όλα τα παιχνίδια και αυτό θέλουμε σε αυτό με το Αιγάλεω είναι η νίκη. Θέλουμε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται στη βαθμολογία και μετά θα δούμε ποιος θα είναι ο αντίπαλος στα μπαράζ. Καλούμε τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο να το παρακολουθήσει θα είναι ένα καλό παιχνίδι απέναντι με μια ομάδα από τα φαβορί της κατηγορίας".