Τρίτη, 26 Αυγούστου 2014 20:31

ΒΟΛΕΪ: Με ανανεωμένο ρόστερ ξεκίνησε προετοιμασία ο Μεσσηνιακός

Γράφτηκε από τον

Ξεκίνησε προετοιμασία η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Μεσσηνιακού που θα συμμετάσχει τη νέα χρονιά στην Α2 εθνική κατηγορία.


Προπονήτρια και παίκτρια θα είναι για μία ακόμη σεζόν η Γωγώ Σουρή, ενώ ο Μεσσηνιακός προχώρησε σε εννέα μεταγραφές ενισχύοντας το ρόστερ του σε όλες τις θέσεις.
Συγκεκριμένα το ρόστερ του Μεσσηνιακού αποτελούν οι:
Βασιλεία Δόλγυρα, Ελένη Εξηνταβελόνη, Αναστασία Κακριδώνη (μεταγραφή από την ομάδα «Α.Ο. Θήρας»), Βάσια Καλιδώνη,
Μαρία Κωνσταντοπούλου (μεταγραφή από την ομάδα «Α.Ο. Ακρίτας» Καλαμάτας), Σεσίλια Μάνα (μεταγραφή από την ομάδα «Α.Ο. Ακρίτας» Καλαμάτας), Εβελίνα Μπεσή (μεταγραφή από την ομάδα «Λύκαια» Μεγαλόπολης), Ολγα Νίκα, Χρύσα Νταγιοπούλου, Ζωή Παναγοπούλου (μεταγραφή από την ομάδα «Α.Ο. Ακρίτας» Καλαμάτας), Νατάσα Ραμούνδου (μεταγραφή από την ομάδα «Α.Ο. Ακρίτας» Καλαμάτας),
Ιφιγένεια Σαμπάτη (επέστρεψε μετά από ετήσιο δανεισμό στον «Α.Ο. Ακρίτας» Καλαμάτας), Αναστασία Σιρίνινα, Σπυριδούλα Σκλήρη (με υποσχετική ενός έτους από την ομάδα «Α.Σ.Π. Κόρινθος»), Κωνσταντίνα Τζούλου (επέστρεψε στην ενεργό δράση μετά από απουσία ενός έτους), Πωλίνα Σπανού (μεταγραφή από την ομάδα «Δραπετσώνα» Πειραιώς) και Κατερίνα Φωτεινάκη.
Η διοίκηση του καλαματιανού συλλόγου ευχαριστεί τις νέες αθλήτριες που επέλεξαν τον Μεσσηνιακό για να συνεχίσουν την αθλητική τους δραστηριότητα, όπως και όλους αυτούς που συνετέλεσαν στην απόκτησή τους.
Παράλληλα οι Φωτεινή Αντωνοπούλου, Αργυρώ Γεωργουλάκου και Μιράντα Κουτσουροπούλου από την ομάδα κορασίδων του συλλόγου μας, οι οποίες την περυσινή χρονιά προπονήθηκαν με την επίβλεψη του Παναγιώτη Ντάκουρη, θα προπονούνται και με την ομάδα των γυναικών, προκειμένου να αποκτήσουν την απαιτούμενη εμπειρία.