Παρασκευή, 08 Απρίλιος 2022 11:02

ΚΑΛΑΜΑΤΑ ‘80: “Είμαστε έτοιμοι”, λέει ο Ντάκουρης για τον "τελικό" με Αθλο

Γράφτηκε από τον
ΚΑΛΑΜΑΤΑ ‘80: “Είμαστε έτοιμοι”, λέει ο Ντάκουρης για τον "τελικό" με Αθλο

Χωρίς το εισιτήριο της πρόκρισης για τον τελικό των πλέι οφ στην Pre League βόλεϊ ανδρών επέστρεψε από την Ορεστιάδα η Καλαμάτα ‘80.

Η μεσσηνιακή ομάδα ηττήθηκε την Τετάρτη στο τάι μπρέικ από τον Αθλο και όλα θα κριθούν στο τρίτο και τελευταίο ματς, αύριο στις 6 μ.μ. στο Κλειστό.
Θυμίζουμε ότι στον τελικό προκρίνεται η ομάδα που θα φθάσει στις δύο νίκες, με τη σειρά να είναι στο 1-1. Οι “λύκοι” θα δώσουν εντός έδρας το καθοριστικό ματς και ποντάρουν στη βοήθεια του κόσμου για πανηγυρίσουν την πρόκριση.
“Ευελπιστούμε με τη βοήθεια των φιλάθλων να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Είναι μια ψυχοφθόρα διαδικασία με τρία παιχνίδια σε μια εβδομάδα και μεγάλες αποστάσεις. Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια, παρότι δεν φέραμε το επιθυμητό αποτέλεσμα στην Ορεστιάδα”, λέει στην “Ε” ο προπονητής Παναγιώτης Ντάκουρης για το πιο κρίσιμο ματς της σεζόν μέχρι το... επόμενο.
Διότι αν η Καλαμάτα ‘80 προκριθεί στον τελικό, θα έχει δύο ευκαιρίες για να ανέβει στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού βόλεϊ. Αρχικά θα δώσει μπαράζ με το νικητή του άλλου ζευγαριού Αριστοτέλης Σκύδρας – Α.Σ. Κέρκης και αν δεν τα καταφέρει θα δώσει νέο μπαράζ με τον Φίλιππο Βέροιας από την Volley League.
“Πιστεύω ότι το Σάββατο, θα είμαστε έτοιμοι για να πάρουμε το πολυπόθητο παιχνίδι. Στην Ορεστιάδα δεν είχαμε λύσεις στην υποδοχή και στην επίθεση. Ξέραμε όμως ότι θα έχουμε μια δεύτερη ευκαιρία. Η σειρά επιστρέφει στην έδρα μας και θα προσπαθήσουμε για την πρόκριση”, καταλήγει ο Παναγιώτης Ντάκουρης που θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του. Η κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια και ταξίδια είναι δεδομένη, αλλά αντισταθμίζεται από τη μεγάλη “δίψα” για πρόκριση.
Σε τρίτο παιχνίδι οδηγήθηκε και το ζευγάρι Αριστοτέλης Σκύδρας – Α.Σ. Κέρκης Σάμου, με τη διαφορά ότι εδώ “έσπασαν” οι έδρας, με τη Σάμο να κερδίζει το πρώτο ματς στη Σκύδρα και τον Αριστοτέλη να κάνει το ίδιο στη Σάμο. Το τρίτο ματς που θα κρίνει την πρόκριση θα διεξαχθεί αύριο στη Σκύδρα.