Σάββατο, 09 Απρίλιος 2022 11:01

ΚΑΛΑΜΑΤΑ ‘80: Ματς της χρονιάς με Αθλο Ορεστιάδας στο Κλειστό

Γράφτηκε από τον

Ματς δίχως αύριο είναι για την Καλαμάτα ‘80 το σημερινό με τον Αθλο Ορεστιάδας, στις 6 μ.μ. στο Κλειστό.

Οι “λύκοι” μετά την ήττα την Τετάρτη στην Ορεστιάδα, καλούνται να εκμεταλλευτούν την έδρα τους και να πάρουν τη δεύτερη νίκη και κατ’ επέκταση την πρόκριση στους τελικούς των πλέι οφ στην Pre League βόλεϊ ανδρών.
Οι δύο ομάδες μετρούν από μια νίκη και όποια επικρατήσει σήμερα, θα έχει δύο ευκαιρίες για να ανέβει στην μεγάλη κατηγορία του ελληνικού βόλεϊ. Για τον ηττημένο η σεζόν τελειώνει απόψε. Το ίδιο ισχύει και για το έτερο ζευγάρι Αριστοτέλης Σκύδρας – Α.Σ. Κέρκης, που οδηγήθηκε επίσης σε τρίτο παιχνίδι, σήμερα στις 7 μ.μ. στη Σκύδρα. Θυμίζουμε ότι η νικήτρια ομάδα των τελικών θα ανέβει στη Volley League, ενώ ο χαμένος θα δώσει νέους αγώνες μπαράζ με τον Φίλιππο Βέροιας από την Volley League.
Κοντολογίς, αν η Καλαμάτα ‘80 ξεπεράσει το εμπόδιο του Αθλου, θα έχει πολλές πιθανότητες να ανέβει κατηγορία, που είναι και ο μεγάλος στόχος. Ο προπονητής Παναγιώτης Ντάκουρης δήλωσε ότι η μεσσηνιακή ομάδα είναι έτοιμη για το ματς της... χρονιάς και προσμένει τη συμπαράσταση του φίλαθλου κόσμου.