Πέμπτη, 28 Αυγούστου 2014 20:20

Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΒΟΛΕΪ: Παρουσιάστηκε ο νέος Μεσσηνιακός

Γράφτηκε από τον

Την παρουσίαση της ομάδας βόλεϊ που φέτος θα συμμετέχει στην Α2 εθνική πραγματοποίησε σήμερα το απόγευμα ο Μεσσηνιακός στα γραφεία του στο γήπεδο «Στ. Παπαδόπουλος».


Η ομάδα ξεκινά τη χρονιά με όνειρα για μια καλή πορεία και πρώτο στόχο την εύκολη παραμονή. Ωστόσο στο μυαλό όλων στο τμήμα υπάρχει το ενδεχόμενο της ανόδου μέσα στην προσεχή τριετία.
Ο αντιπρόεδρος του συλλόγου Γιώργος Νταβουτιάν πήρε πρώτος το λόγο χθες τονίζοντας.
 "Είχαμε θέσει πριν δύο χρόνια με τη Γωγώ Σούρη υψηλούς στόχους που άρχισαν να υλοποιούνται με την επιστροφή μας στην Α2 εθνική, Θέλουμε να δημιουργήσουμε την ομάδα που μπορεί να μας φέρει ακόμη και στην Α1. Ευχαριστώ ιδιαίτερα το Χρήστο Ζερίτη που είναι κοντά στην ομάδα και προσπαθεί να λύσει όλα τα προβλήματα που παρουσιάζονται».
Ο Χρήστος Ζερίτης που είναι πολύ κοντά στην ομάδα τόνισε:
"Πιστεύουμε ότι στην προσεχή τριετία, όταν δηλαδή θα κλείσει ο 5ετής σχεδιασμός που είχαμε κάνει, η ομάδα θα μπορεί να φτάσει μέχρι και την μεγάλη εθνική κατηγορία. Η επιλογή των νέων αθλητριών έγινε σύμφωνα με τις επιθυμίες της Σούρη. Στόχος είναι να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται».

Το ρόστερ της ομάδας

Ο κ. Ζερίτης παρουσίασε και το ρόστερ της ομάδας το οποίο απαρτίζεται από τις καινούργιες Εβελίνα Μπεσσή (από Λύκαια), Νατάσα Ραμούνδου (από Ακρίτα), Μαρία Κωνσταντοπούλου (από Ακρίτα), Σεσίλια Μάνα (από Ακρίτα), Ιφιγένεια Σαμπάτη (επέστρεψε μετά από ένα χρόνο που είχε δοθεί δανεική στον Ακρίτα), Σπυριδύλα Σκληρή (από Κόρινθο), Κωνσταντίνα Τζούλου (επέστρεψε μετά από εγκυμοσύνη), Ζωή Παναγοπούλου (από Ακρίτα), Πωλίνα Σπανού (επέστρεψε από Δραπετσώνα), Τάσια Κακριδώνη (από ΑΟ Θήρας) και τις παλιές Σουρή, Εξηνταβελώνη, Νίκα, Φωτεινάκη, Καλιδώνη, Δολγυρά, Σιρίνινα.

Φιλικά με ενόπλων
και διαρκείας

Ο κ. Ζερίτης ανακοίνωσε επίσης ότι στις 20-21 Σεπτεμβρίου ο Μεσσηνιακός θα δώσει δύο φιλικά ματς με την Εθνική ομάδα των Ενόπλων Δυνάμεων στην Καλαμάτα καθώς και ότι την επόμενη εβδομάδα θα κυκλοφορήσουν και οι κάρτες διαρκείας που θα κοστίζουν 15 ευρώ.


Αρχικός στόχος η παραμονή

Τέλος, η παίκτρια και προπονητής της ομάδας Γωγώ Σουρή σημείωσε:
"Ευχαριστώ την διοίκηση που μου εμπιστεύτηκε για τρίτο χρόνο την ομάδα και ιδιαίτερα τον κ. Ζερίτη. Οι μεταγραφικοί στόχοι του Ιουνίου ήταν μεγάλοι. Δεν πίστευα ότι θα έρθουν όλες αυτές οι αθλήτριες, αλλά τελικά ήρθαν.
Αρχικός στόχος είναι η παραμονή. Όταν αρχίσουν τα παιχνίδια θα μπορέσουμε να μιλήσουμε για υψηλότερους στόχους, εφόσον βέβαια υλοποιηθεί πρώτα η παραμονή».
Το παρών στην συνέντευξη έδωσαν από πλευράς παλαιμάχων του Μεσσηνιακού ο πρόεδρος Σταύρος Χριστόπουλος και ο Μάκης Πετρόγιαννης.