Σάββατο, 30 Απρίλιος 2022 11:57

PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Στο Αιγάλεω για το πρώτο βήμα ανόδου ο Απόλλων

Γράφτηκε από τον

Ο Απόλλων Καλαμάτας, αν και βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο (0-2 σετ), νίκησε την Τετάρτη στο τάι μπρέικ την Ακαδημία Πεύκων και προκρίθηκε στους τελικούς των πλέι οφ ανόδου στη Volley League γυναικών.

Η μεσσηνιακή ομάδα απέχει πλέον... δύο νίκες από το κάνει το όνειρό της πραγματικότητα.
Τελευταίο εμπόδιο το Αιγάλεω, που απέκλεισε στα ημιτελικά τα Βριλήσσια και έχει το πλεονέκτημα έδρας στη σειρά με τον Απόλλωνα Καλαμάτας, που ξεκινά σήμερα στις 7 μ.μ. στο Αιγάλεω. Η αθηναϊκή ομάδα είναι το φαβορί, αλλά το ίδιο ίσχυε και για τα Πεύκα, τα οποία ο Απόλλωνας κέρδισε δύο συνεχόμενες φορές και έφθασε να διεκδικήσει την άνοδο στην κορυφαία κατηγορία. Και στους τελικούς, το εισιτήριο θα κριθεί στις δύο νίκες. Κάτι που σημαίνει ότι η καλαματιανή ομάδα, θα πρέπει μία τουλάχιστον φορά να “σπάσει” την έδρα.
Στα δύο ματς που έδωσαν οι δύο ομάδες στη δεύτερη φάση, πανηγύρισαν από μια νίκη με 3-1 σετ.
“Το Αιγάλεω είναι το φαβορί της σειράς, όπως ήταν από την αρχή της σεζόν μαζί με ΖΑΟΝ και Πεύκα. Εμείς μπήκαμε... σφήνα ανάμεσα τους, όντας ρεαλιστές καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν. Είναι ένας τελικός και όλα είναι ανοιχτά. Υπάρχει κούραση από τους συνεχείς αγώνες, αλλά το κίνητρο είναι τεράστιο και πρέπει να παρουσιαστούμε όσο πιο δυνατοί γίνεται”, το μήνυμα του προπονητή Μπάμπη Μυτσκίδη για τα πιο κρίσιμα παιχνίδια της σεζόν.
Η διοίκηση του Απόλλωνα απεύθυνε μάλιστα κάλεσμα στους Μεσσήνιους της Αθήνας να βρεθούν σήμερα στο γήπεδο και να στηρίξουν την ομάδα, όπως έκανε ο κόσμος και την περασμένη Τετάρτη στο Κλειστό.