Σάββατο, 21 Μάιος 2022 13:43

Στον Απόλλωνα και τη νέα σεζόν Κόλλια και Αποστολοπούλου

Γράφτηκε από τον

Με γοργούς ρυθμούς προχωρά ο σχεδιασμός του Απόλλωνα για τη νέα σεζόν, καθώς μετά την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή Μπάμπη Μυτσκίδη, η καλαματιανή ομάδα βόλεϊ ανακοίνωσε χθες και την συμφωνία με τις Νίκη Κόλλια και Λίνα Αποστολοπούλου.

Δύο αθλήτριες με σημαντική προσφορά στην ανοδική πορεία του Απόλλωνα τα τελευταία χρόνια. Αμφότερες, 25 ετών, ανανέωσαν τη συνεργασία τους για 5η σεζόν. και ετοιμάζονται για νέες επιτυχίες.
Η ανακοίνωση της διοίκησης αναφέρει: "Εδώ και 4 χρόνια αποτελούν εκ των στυλοβατών της ομάδας μας .Δυο εξαίρετες αθλήτριες με φοβερό αγωνιστικό πάθος και αγάπη για αυτό που κάνουν. Δύο κορίτσια που αισθάνονται ένα με αυτή τη πόλη, αλλά που ποτέ δεν ξεχνάνε από που ξεκίνησαν μιας και τις ακολουθεί η αγάπη των πατριωτών τους και των φίλων τους όπου και αν αγωνίζονται σε όποια πόλη (εντός ή εκτός έδρας). Έτσι λοιπόν πιστές στο ραντεβού τους και στον όρκο τους μαζί και όσο πάει και αυτή τη χρονιά μαζί μας στο απαιτητικό αγωνιστικό ταξίδι !!
Νίκη Κόλλια και Lina Apostolopoulou ευχόμαστε υγεία πάνω από όλα και να έχουμε μια όμορφη αγωνιστική σεζόν, όπως έχουμε όλα τα χρόνια που είμαστε μαζί !!"