Δευτέρα, 30 Μαϊος 2022 13:13

Ανανέωσε στον Απόλλωνα η Ανάι Τόσι

Γράφτηκε από τον
Ανανέωσε στον Απόλλωνα η Ανάι Τόσι

Στον Απόλλωνα Καλαμάτας θα αγωνίζεται και την ερχόμενη σεζόν η Αργεντίνα διαγώνια Ανάι Τόσι, που στο τέλος της προηγούμενης εβδομάδας ανανέωσε την συνεργασία της με την ομάδα.

Η 24χρονη αθλήτρια είχε αρκετά καλή παρουσία καθ’ όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος και βοήθησε σημαντικά την ομάδα να διεκδικήσει τους στόχους που είχαν θέσει οι υπεύθυνοι του τμήματος.
Ο σχεδιασμός για τη στελέχωση του έμψυχου δυναμικού είναι σε εξέλιξη, καθώς για την ώρα έχουν συμφωνήσει να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην ομάδα και τη νέα σεζόν οι Νίκη Κόλλια, Λίνα Αποστολοπούλου και οι αδερφές Νίκη και Ειρήνη Κόλλια. Επίσης έχει γίνει και μία προσθήκη με τη 21χρονη πασαδόρο Ελπινίκη Ζωίδου να αποτελεί το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας.
Αντίθετα, όπως γράψαμε και στο φύλλο της προηγούμενης Δευτέρας παρελθόν αποτελούν η Σοφία Καρακύκλα και η Μαρία Θεοδωρακέα. Οι δύο αθλήτριες συμφώνησαν με τον Μίλωνα, που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Α2 και έχει πρωταγωνιστικές βλέψεις.

Πρόστιμο στο Αιγάλεω

Με χρηματικό πρόστιμο 500 ευρώ τιμωρήθηκε το Αιγάλεω, όπως αποφάσισε ο Αθλητικός Δικαστής στη διάρκεια της συνεδρίασης της 25ης Μαΐου.
Η τιμωρία επιβλήθηκε για τον αγώνα με Απόλλωνα Καλαμάτας που είχε γίνει στις 7 Μαΐου. Η ανακοίνωση, αναφέρει: “Στο σωματείο ΑΟ Αιγάλεω την χρηματική ποινή των πεντακοσίων (500) ευρώ σύμφωνα με το άρθρο 16 παρ. 1 του Πειθαρχικού Δικαίου της ΕΟΠΕ”.