Σάββατο, 25 Ιουνίου 2022 12:06

ΕΘΝΙΚΗ ΒΟΛΕΪ ΑΝΔΡΩΝ: Τρεις Μεσσήνιοι στους Μεσογειακούς αγώνες

Γράφτηκε από τον
ΕΘΝΙΚΗ ΒΟΛΕΪ ΑΝΔΡΩΝ: Τρεις Μεσσήνιοι στους Μεσογειακούς αγώνες

Τρεις Μεσσήνιοι βρίσκονται στην αποστολή της εθνικής ομάδας βόλεϊ των ανδρών που αναχώρησε για το Ομάν της Αλγερίας, εκεί όπου θα φιλοξενηθούν οι 19οι Μεσογειακοί Αγώνες.

Ο λόγος για τον “παλιό” Γιώργο Πετρέα και τους νέους Σπύρο και Αρη Χανδρινό. Πρώτος αντίπαλος για την Ελλάδα, η Γαλλία την Κυριακή στις 11 το βράδυ Ακολουθεί τη Δευτέρα, επίσης στις 11 το βράδυ το ματς με την Τουρκία και την Τρίτη στις 8 μ.μ. ο αγώνας με την οικοδέσποινα Αλγερία. Να σημειωθεί ότι η πρώτη επίσημη υποχρέωση του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, θα συνδυαστεί με το ντεμπούτο του νέου τεχνικού Ντάντε Μπονιφάντε, που έχει συνεργάτες τους Σαμουέλε Πάπι και Κώστα Χριστοφιδέλη.

Η εθνική πραγματοποίησε μέρος της προετοιμασίας της στην Καλαμάτα και πάει στους Μεσογειακούς αγώνες με στόχο την διάκριση.
Η 12άδα της εθνικής ανδρών έχει ως εξής: Πασαδόροι: Σταύρος Κασαμπαλής, Δημήτρης Κομητούδης. Διαγώνιοι: Γιώργος Τζιουμάκας, Δημήτρης Μούχλιας. Ακραίοι: Σπύρος Χανδρινός, Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος, Αλέξανδρος Ράπτης, Σπύρος Χάκας. Κεντρικοί: Γιώργος Πετρέας , Θεόδωρος Βουλκίδης, Δημοσθένης Λινάρδος Λίμπερο: Αρης Χανδρινός.