Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2022 14:38

Πολλές αλλαγές στο ρόστερ του Απόλλωνα Καλαμάτας

Γράφτηκε από τον
Πολλές αλλαγές στο ρόστερ του Απόλλωνα Καλαμάτας

Διαφορετική σε μεγάλο βαθμό, σε σχέση με τη φετινή σεζόν, θα παρουσιαστεί η γυναικεία ομάδα του Απόλλωνα Καλαμάτας τη νέα αγωνιστική χρονιά.

Η διοίκηση σε συνεργασία με τον προπονητή Μπάμπη Μυτσκίδη, προχώρησε σε αρκετές προσθαφαιρέσεις στο έμψυχο δυναμικό της, θέλοντας να κτίσουν μια πιο δυνατή και ανταγωνιστική ομάδα, ώστε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του πρωταθλήματος της νέας περιόδου. Αλλωστε από τις πληροφορίες που έχουν στον Απόλλωνα, το πρωτάθλημα της νέας σεζόν θα πιο δύσκολο, αρκετά ανταγωνιστικό και με περισσότερες ομάδες να έχουν πρωταγωνιστικές βλέψεις, οι οποίες φτάνουν μέχρι τη διεκδίκηση της ανόδου.
Ετσι στον Απόλλωνα που γνωρίζουν πώς διαμορφώνεται η κατάσταση με τις άλλες ομάδες της κατηγορίας θέλουν να φτιάξουν ένα αρκετά δυνατό σύνολο που θα ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της κατηγορίας, αλλά και να μπορέσουν να υλοποιήσουν το στόχο τους. Αυτός ο στόχος δεν είναι άλλος από το να πραγματοποιήσουν πορεία ανάλογη της περσινής, όπου έφτασαν μία ανάσα από την άνοδο.
Το κτίσιμο της ομάδας της νέας χρονιάς έχει ξεκινήσει καθώς έχουν γίνει ήδη 4 μεταγραφές, ενώ 5 αθλήτριες από το υπάρχον δυναμικό ανανέωσαν τη συνεργασία του με την ομάδα για ακόμη μία σεζόν.
Θυμίσουμε ότι μέχρι στιγμής έχουν αποκτηθεί η 22χρονη πασαδόρος Ελπινίκη Ζωίδου, η 29χρονη κεντρικός Ειρήνη Τσομπανίδου, η 20χρονη πασαδόρος Αννα Μαυροειδή και η 24χρονη ακραία Ξένια Ξάνθη.
Από το υπάρχον δυναμικό έχουν ανανεώσει η Νίκη Κόλλια, η Λίνα Αποστολόπουλου, η Ανάι Τόσι και οι αδερφές Νίκη και Ειρήνη Γιόλλα.
Η ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού είναι σε εξέλιξη μιας και στόχος είναι να αποκτηθούν ακόμη δύο με τρεις αθλήτριες, οι οποίες να αγωνίζονται στις θέσεις της ακραίας, της κεντρικής και της διαγώνιας.
Παρελθόν από την ομάδα αποτελούν μέχρι στιγμής οι Σοφία Καρακύκλα, Μαρία Θεοδωρακέα, Σοφία Γκιαούρη, Κλειώ Βενέτη, Ρένια Δημοπούλου, Αγγελική Γρίβα και Ολγα Τσάτουμα.
Σχετικά με τις έως τώρα κινήσεις και την πρώτη εκτίμηση για το νέο πρωτάθλημα ο Μπάμπης Μυτσκίδης μιλώντας στην “Ελευθερία”, δήλωσε: “Οπως φαίνεται από τις κινήσεις που έχουμε κάνει έως τώρα, θα έχουμε ένα καινούργιο ρόστερ. Γνωρίζουμε ότι τη νέα χρονιά θα είναι δύσκολη η κατηγορία, γιατί έχουν “πέσει” πολλά χρήματα και 6 με 7 ομάδες θα έχουν πρωταγωνιστικούς στόχους και βλέψεις για άνοδο. Το πρωτάθλημα θα είναι καλό, δύσκολο και πολύ πιο ανταγωνιστικό. Σε ότι αφορά την ομάδα μας θέλουμε να πραγματοποιήσουμε πορεία ανάλογη με την περσινή”.