Δευτέρα, 18 Ιουλίου 2022 12:47

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Ελπίζουν ακόμα σε... wild card

Γράφτηκε από τον
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ:  Ελπίζουν ακόμα σε... wild card


Οι προσπάθειες για τη στελέχωση του έμψυχου δυναμικού και ο σχεδιασμός για την προετοιμασία ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς , είναι τα θέματα στα οποία έχουν ρίξει το βάρος τους αυτές τις ημέρες οι άνθρωποι του Απόλλωνα Καλαμάτας.

Για την ώρα ο σχεδιασμός που γίνεται αφορά στη συμμετοχή της ομάδας στο νέο πρωτάθλημα της Pre League γυναικών. Ομως στον Απόλλωνα έχουν αρχίσει να ρίχνουν και τις ματιές τους στη Volley League γυναικών , εκεί όπου περιμένουν να δουν πόσες ομάδες θα δηλώσουν συμμετοχή, αφού έχουν την ευκαιρία να παίξουν στη μεγάλη κατηγορία του Ελληνικού βόλεϊ.
Αυτό θα συμβεί στην περίπτωση που κάποια ομάδα δεν δηλώσει συμμετοχή και έτσι ο Απόλλωνας θα έχει τη δυνατότητα να πάρει το εισιτήριο για τη Volley League , μέσω της wild card. Από τις πληροφορίες που έχουν συλλέξει στον Απόλλωνα, φαίνεται πως δύο είναι οι ομάδες που αδυνατούν να συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας.
Αυτό όμως δεν λέει τίποτα, αφού μόνο όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία της κατάθεση των δηλώσεων συμμετοχής, θα γνωρίζουν στην Καλαματιανή ομάδα αν θα ενεργοποιήσουν τη wild card ώστε την ερχόμενη αγωνιστική χρονιά να συμμετάσχουν στην πρώτη κατηγορία.
Από εκεί και πέρα συνεχίζουν τις επαφές με διάφορες αθλήτριες για να ολοκληρώσουν σύντομα τις κινήσεις ενίσχυσης, καθώς και να ξεκαθαρίσουν ποιες ακόμη αθλήτριες από το υπάρχον δυναμικό θα ανανεώσουν τη συνεργασία τους με την ομάδα. Στις αθλήτριες που δεν θα συνεχίσουν στον Απόλλωνα τη νέα σεζόν προστέθηκε και η Χρύσα Καράμπελα, η οποία είχε έρθει με υποσχετική στην ομάδα και με τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου, επέστρεψε στο Ν.Ο.Κ. “Ο Ποσειδών”.
Παράλληλα ο Μπάμπης Μυτσκίδης έχει ξεκινήσει μια σειρά επαφών για να κλείσει αντιπάλους για τα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας, ενώ στην Καλαματιανή ομάδα σκέφτονται να πραγματοποιήσουν και τουρνουά. Ο προπονητής του Απόλλωνα θέλει να δώσει η ομάδα 6 με 7 φιλικά τεστ στο διάστημα της προετοιμασίας. Για την ώρα δεν έχει ξεκαθαρίσει η ακριβής ημερομηνίας έναρξης, αλλά ο κ. Μυτσκίδης επιθυμεί να αρχίσει η ομάδα προπονήσεις στο διάστημα από 18 έως 22 Αυγούστου.