Σάββατο, 23 Ιούλιος 2022 10:13

Ξανά στον Παναθηναϊκό ο Γιώργος Πετρέας!

Γράφτηκε από τον

Την πράσινη φανέλα θα φορέσει ξανά ο Γιώργος Πετρέας.

Ο καλαματιανός βολεϊμπολίστας υπέγραψε στον Παναθηναϊκό, στον οποίο είχε αγωνιστεί τη σεζόν 2010-2011, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί τόσο στον Ολυμπιακό, όσο και στον Αρη, τον Ηρακλή και τον ΠΑΟΚ.
“«Είναι μια νέα πρόκληση στην καριέρα μου, χαίρομαι που θα συνεργαστώ ξανά με τόσα γνώριμα πρόσωπα, τον κόουτς Ανδρεόπουλο, τον Σωτήρη και φυσικά τον Ρούλη. Η όλη προσέγγιση για να ολοκληρωθεί η συμφωνία, καθώς κι η αμοιβαία εκτίμηση, έκαναν εύκολη την απόφαση. Με πολλή δουλειά, υγεία, οικογενειακό κλίμα και χωρίς πολλά λόγια να πετύχουμε να παραμείνει η ομάδα στην κορυφή και μια αξιομνημόνευτη πορεία στην Ευρώπη”, δήλωσε ο 35χρονος κεντρικός στην ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού μετά την οριστικοποίηση της συμφωνίας των δύο πλευρών.

Ο διεθνής βολεϊμπολίστας έχει παραστάσεις και από το γαλλικό πρωτάθλημα με τις φανέλες των Ναρμπόν, Αζαξιό και Πουατιέ, ενώ την περυσινή αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ.
Πρόκειται για παίκτη με σπουδαία καριέρα σε Ελλάδα και Ευρώπη και με πολλές συμμετοχές με την Εθνική ομάδα. Συγκεκριμένα τη σεζόν 2005-2006 έπαιξε στον Αρη, την επόμενη στον ΠΑΟΚ, εν συνεχεία στον Ηρακλή και το 2009 επέστρεψε για μία σεζόν στον Αρη.
Το 2010-11 ήρθε η μεταγραφή στον Παναθηναϊκό στον οποίο έμεινε για ένα χρόνο, όπως και στον Ολυμπιακό την επόμενη χρονιά. Το 2012 μετακόμισε στη Γαλλία για λογαριασμό της Ναρμπόν, στην οποία έπαιξε μέχρι το 2014. Ακολούθησε μια τριετία στην Αξαζιό και το 2017 επέστρεψε στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό, στον οποίο έμεινε μέχρι το 2020. Η σεζόν 2020-2021 τον βρήκε ξανά στη Γαλλία, αυτή τη φορά για την Πουατιέ και φέτος γύρισε στην Ελλάδα για τον ΠΑΟΚ και από χθες είναι παίκτης του Παναθηναϊκού.