Πέμπτη, 14 Μάρτιος 2013 19:45

Πρωταθλητής Μεσσηνίας το 4ο ΓΕΛ Καλαμάτας στο βόλεϊ

Γράφτηκε από τον

Το 4ο ΓΕΛ Καλαμάτας αναδείχθηκε πρωταθλητής Μεσσηνίας στο πρωτάθλημα βόλεϊ Λυκείων αγοριών μιας και επιβλήθηκε με 2-0 σετ του ΓΕΛ Καρδαμύλης, στον τελικό που έγινε στο Κλειστό του Δημοτικού Σταδίου Καλαμάτας. Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι και ειδικά στο πρώτο σετ οι δύο ομάδες πήγαιναν πόντο πόντο, όμως με ένα ξέσπασμα το Καλαματιανό λύκειο πήρε μια διαφορά και το σετ με 25-21. Στο δεύτερο σετ η ομάδα του Γ. Γιαννακόπουλου με την ψυχολογία υπέρ της επικράτησε πιο εύκολα με 25-16 και κατέκτησε τον τίτλο με 2-0.
Αξιοσημείωτη η εντυπωσιακή παρουσία μαθητών και μαθητριών και των δύο σχολείων στις εξέδρες που δημιούργησαν εντυπωσιακή ατμόσφαιρα.
Μετά το τέλος του τελικού έγιναν οι απονομές του κυπέλλου και των μεταλλίων σε νικητές και χαμένους από τον σύμβουλο Φυσικής Αγωγής Μεσσηνίας Χριστόδουλο Στυλιανίδη.
Διαιτητές του τελικού ήταν οι Γ. Μαυρέας και Γ. Κοστρίβα, σημειωτής ο Γ. Δημητρόπουλος και βοηθός σημειωτή ο Π. Νταγκοστίνο.
Γιατρός ήταν η Ειρήνη Ρουσσάκη.
4ο ΓΕΛ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ (Γ. Γιαννακόπουλος): Π. Αδαμόπουλος, Δ. Κάρλος, Π. Κανελλόπουλος, Κ. Μηλίτσης, Κ. Σουρέας, Π. Σμυρλής, Χ. Φράγκος, Γ. Νιάρχος, Π. Καψοκαβάδης.
ΓΕΛ ΚΑΡΔΑΜΥΛΗΣ (Γ. Γεωργακίλας): Β. Ντούζας, Α. Κουλόλι, Β. Τσουλέας, Ι. Γιακουμπίνας, Α. Καμπανάρος, Ε. Πεφάνης, Κ. Χύσα, Κ. Δέλας, Δ. Αποστολίδης, Χ. Μακρυαλέας, Π. Γιαχολάρι, Σ. Μπέγκα.

Αύριο ο τελικός
των κοριτσιών

Αύριο Παρασκευή στις 10 το πρωί στο Κλειστό του Δημοτικού Σταδίου Καλαμάτας θα διεξαχθεί και ο τελικός στο πρωτάθλημα βόλεϊ Λυκείων κοριτσιών. Αντιμέτωπες θα τεθούν οι ομάδες του 3ου ΓΕΛ Καλαμάτας (Παραλίας) και του ΓΕΛ Κυπαρισσίας.

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ