Τρίτη, 09 Σεπτέμβριος 2014 20:41

Με την Εθνική Ενόπλων Δυνάμεων θα δώσει φιλικά η γυναικεία ομάδα βόλει του Μεσσηνιακού!

Γράφτηκε από τον
Με την Εθνική Ενόπλων Δυνάμεων θα δώσει φιλικά η γυναικεία ομάδα βόλει του Μεσσηνιακού!

Στην Καλαμάτα θα βρεθεί στις 20 Σεπτεμβρίου η ομάδα γυναικών της Εθνικής Ενόπλων Δυνάμεων για να δώσει φιλικά παιχνίδια με τη γυναικεία ομάδα του Μεσσηνιακού.. Το πρώτο φιλικό θα ξεκινήσει το Σάββατο στις 6 το απόγευμα στο Κλειστό της Παραλίας και την Κυριακή θα γίνει η ρεβάνς στις 3 το μεσημέρι στο ίδιο γήπεδο.


Η Εθνική Ενόπλων Δυνάμεων απαρτίζεται από γνωστές αθλήτριες του βόλει , μεταξύ των οποίων και η Μεσσήνια Ουρανία Γκούζου και είναι ευκαιρία για τους Μεσσήνιους φιλάθλους να τις δουν από κοντά.   Η είσοδος άλλωστε θα είναι ελεύθερη. Η  αποστολή της Εθνικής  αποτελείται από τις Βασιλική Καραντάσιου, Βασιλική Θεοδωροπούλου (Απόλλων Πατρών), Ουρανία Γκούζου (Παναθηναϊκός), Ελένη - Μαρία Σαγάνη (Πανιώνιος), Γλυκερία Κωνσταντίνου (Θέτις), Μάρθα Κούρδογλου (Ιωνικός Ν.Φ.), Ελένη Τσιώνη (Πανιώνιος), Μαρίνα Καλαϊτζιεβα (Αγ. Παρασκευή), Μαρία Τσιάρα (Πανιώνιος), Αντιγόνη Τσουμήτα (Πανιώνιος), Ιωάννα Κατσαντώνη (ΑΕΚ), Παναγιώτα Λάιου (Α.Ο. Τράχωνες),  Ασπασία Πανταζή (Θέτις), Κατερίνα Σταυροπούλου (Ηλιούπολη), Ολγα Τοσιούλη (Ε.Α.Λ.). Προπονητής είναι ο Θανάσης Θανέλλας και αρχηγός αποστολής ο Γιάννης Φάκας.
Ο Μεσσηνιακός ΓΣ 1888 θα παραταχθεί με την δυνατή ομάδα που δημιουργήθηκε φέτος, ελπίζοντας ότι οι δύο αυτές φιλικές συναντήσεις θα συντελέσουν να επιτευχθεί έγκαιρα η ομοιογένεια της ομάδας, και με την έναρξη του φετινού πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας η ομάδα του να παρουσιαστεί έτοιμη.
Οι αθλήτριες που θα αποτελέσουν τις επιλογές της Γωγώς Σουρή θα είναι οι παρακάτω: Νίκη Βυθούλκα, Βασιλεία Δόλγυρα, Ελένη Εξηνταβελόνη,  Βάσια Καλιδώνη, Μαρία Κωνσταντοπούλου, Σισίλια Μάνα, Εβελίνα Μπεσή, Ολγα Νίκα, Χρύσα Νταγιοπούλου, Ζωή Παναγοπούλου, Νατάσα Ραμούνδου, Ιφιγένεια Σαμπάτη, Νάστα Σιρίνινα, Σπυριδούλα Σκλήρη, Κωνσταντίνα Τζούλου, Αθηνά Φουρίκη και Κατερίνα Φωτεινάκη.