Τρίτη, 02 Αυγούστου 2022 11:50

Φιλικά ματς προγραμματίζει η Καλαμάτα ‘80

Γράφτηκε από τον

Τις επαφές τους με ομάδες για τη διεξαγωγή φιλικών παιχνιδιών, αλλά και του τουρνουά Γιάννης Μπουσούνης έχουν προχωρήσει οι παράγοντες της Καλαμάτας ‘80.

Για την ώρα το σίγουρο είναι ότι στο καθιερωμένο τουρνουά θα συμμετάσχουν ο Παναθηναϊκός και ο Μίλωνας, ενώ δεν έχει ξεκαθαρίσει αν η 3η ομάδα θα είναι ο ΟΦΗ. Από εκεί και πέρα γίνονται επαφές και με άλλες ομάδες αφού στόχος είναι να γίνουν 8 με 10 φιλικά, ενώ η Καλαμάτα ‘80 αναμένεται να συμμετάσχει και στο τουρνουά του Πανερυθραϊκού.
Σε ότι αφορά τη στελέχωση του έμψυχου δυναμικού, στη διάρκεια της εβδομάδας οι “Λύκοι” έκαναν τη δεύτερη μεταγραφή τους ανακοινώνοντας την απόκτηση του Αργεντινού Ροντρίγκο Οκάμπο. Πρόκειται για έναν έμπειρο αθλητή με σημαντική προσφορά στη χώρα του και αναμένεται να βοηθήσει την Καλαμάτα ‘80 να πραγματοποιήσει τους στόχους της νέας σεζόν.
Ο Οκάμπο είναι 31 ετών, αγωνίζεται στη θέση του διαγώνιου και θα παίξει για πρώτη φορά μακριά από την χώρα του.
Οσον αφορά την προετοιμασία, όπως έχουμε αναφέρει σε προηγούμενο ρεπορτάζ έχει προγραμματιστεί να αρχίσει τη Δευτέρα 29 Αυγούστου στο δημοτικό στάδιο Καλαμάτας, ενώ το πρωτάθλημα ορίστηκε να αρχίσει στις 5 Νοεμβρίου.