Δευτέρα, 19 Σεπτέμβριος 2022 13:18

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Φιλική νίκη επί του Ηρακλή Κηφισιάς

Γράφτηκε από τον

Νικηφόρο ήταν το πρώτο φιλικό τεστ που έδωσε ο Απόλλωνας το Σάββατο στην Κηφισιά με αντίπαλο τον τοπικό Ηρακλή, τον οποίο κέρδισε με 3-1.

Η Καλαματιανή ομάδα ξεκίνησε το Σαββατοκύριακο τα φιλικά παιχνίδια ώστε σιγά-σιγά ο προπονητής να αρχίζει να σχηματίζει εικόνα από την αγωνιστική κατάσταση των αθλητριών του και παράλληλα να βλέπει ότι βγάζουν στον αγωνιστικό χώρο, όλα όσα μαθαίνουν στη διάρκεια των προπονήσεων.
Για τις εντυπώσεις του από το πρώτο τεστ με τον Ηρακλή Κηφισιάς, ο προπονητής του Απόλλωνα Μπάμπης Μυτσκίδης, δήλωσε στην “Ελυθερία”: “Ηταν το πρώτο φιλικό και το συμπέρασμα που βγαίνει είναι πως πρέπει να δουλέψουμε αρκετά. Για πρώτο φιλικό είμαι ικανοποιημένος από την παρουσία των αθλητριών. Από εκεί και πέρα είναι νωρίς για συμπεράσματα. Εκείνο που μας ενδιαφέρει είναι να κοιτάξουμε να είμαστε όσο το δυνατόν καλύτερα στην έναρξη του πρωταθλήματος”.
Ο Απόλλωνας κέρδισε τα δύο πρώτα σετ 25-17, 25-21 έχασε το τρίτο 25-23 και στο 4ο σετ που ήταν στους 15 πόντους, επικράτησε με 15-5.
Ο προπονητής του Απόλλωνα χρησιμοποίησε τις Ζωΐδου, Τόσι, Κόλλια, Φάιλο, Αποστολοπούλου, Σερελέα, Ν. Γιόλλα (λ), Καψαμπέλη, Ξάνθη, Ε. Γιόλλα.

Επίσκεψη στο βασικό χορηγό

Ενα από τα μεγαλύτερα καταστήματα της Affidea, που είναι ο βασικός χορηγός του Απόλλωνα τη φετινή χρονιά, επισκέφθηκε πριν το φιλικό αντιπροσωπεία της Καλαματιανής ομάδας. Συγκεκριμένα η υπεύθυνη του τμήματος βόλεϊ Βίκυ Καραμπάτσου συνοδευόμενη από τις αθλήτριες Ανάι Τόσι, Νίκη Γιόλλα, Ειρήνη Γιόλα και Ελπινίκη Ζωΐδου βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις του Affidea στην Κηφισιά. Εκεί τους υποδέχτηκε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Θεόδωρος Καρούντζος, ο οποίος κατάγεται από την Καλαμάτα. Μάλιστα ο κ. Καρούντζος παρακολούθησε τον πρώτο φιλικό αγώνα της ομάδας για την φετινή αγωνιστική χρονιά. Μάλιστα πριν την έναρξη του παιχνιδιού έβγαλε φωτογραφία με τους προπονητές και όλες της αθλήτριες που ήταν στην αποστολή.