Τρίτη, 20 Σεπτέμβριος 2022 11:41

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Φιλική ήττα στην Κόρινθο

Γράφτηκε από τον
ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Φιλική ήττα στην Κόρινθο

Την ήττα γνώρισε την Κυριακή το απόγευμα ο Απόλλωνας στο φιλικό παιχνίδι που έδωσε στην Κόρινθο με αντίπαλο τον τοπικό ΑΣΠ Κορίνθου.

Το παιχνίδι διεξήχθη σε τρία σετ με την ομάδα της Κορίνθου να επικρατεί με 2-1. Ηταν το δεύτερο φιλικό της ομάδας της Καλαμάτας, μετά το νικηφόρο (3-1) επί της Κηφισιάς, το Σάββατο εκτός έδρας.
Σε αυτό το παιχνίδι δεν αγωνίστηκε η Αργεντίνα διαγώνιος Ανάι Τόσι, καθώς στην προθέρμανση αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο δεξί πόδι και έτσι ο προπονητής Μπάμπης Μυτσκίδης προτίμησε να μην τη χρησιμοποιήσει και να την προστατεύσει από πιθανόν σοβαρό τραυματισμό. Επίσης στα δύο παιχνίδια δεν αγωνίστηκε η κεντρικός Ειρήνη Τσομπανίδου, αφού δεν είναι απόλυτα έτοιμη και θα μπει σταδιακά στα παιχνίδια.
Σε ότι αφορά το χθεσινό ματς, ο Μπάμπης Μυτσκίδης σε δηλώσεις του στην “Ελευθερία” ανέφερε: “Είμαστε μια νέα ομάδα και θέλουμε πολύ δουλειά. Να αποκτήσουμε χημεία όσο γίνεται πιο γρήγορα σαν ομάδα για να είμαστε καλύτεροι στο μέλλον. Στο παιχνίδι με την Κόρινθο είδαμε αδυναμίες. Σε αυτά τα παιχνίδια βλέπουμε μια εικόνα από την ομάδα και τις αθλήτριες και βγάζουμε συμπεράσματα, γι αυτό γίνονται τα φιλικά. Από εκεί και πέρα αυτό που έχω να πω είναι δουλειά, δουλειά, δουλειά”.
Ο προπονητής του Απόλλωνα χρησιμοποίησε τις Κόλλια, Φάιλο, Ζωΐδου, Αποστολοπούλου, Σερελέα, Ξάνθη, Ν. Νίκη (λ), Καψαμπέλη, Ε. Γιόλλα.
Χθες ο Μπάμπης Μυτσκίδης έδωσε ρεπό μετά το διήμερο φιλικών σε Κηφισιά και Κόρινθο. Οι αθλήτριες θα επιστρέψουν σήμερα στο καθημερινό πρόγραμμα των προπονήσεων.
Επόμενο φιλικό είναι το προσεχές Σάββατο στη Νέα Ερυθραία με αντίπαλο τις Αμαζόνες, ομάδα που θα αντιμετωπίσει η Καλαματιανή ομάδα και στο νέο πρωτάθλημα της Pre League. Στον Απόλλωνα έχουν ξεκινήσει τις επαφές για να βρουν ομάδα για φιλικό την ερχόμενη Κυριακή.