Δευτέρα, 26 Σεπτέμβριος 2022 14:23

Θετική εικόνα στα φιλικά ο Απόλλωνας Καλαμάτας

Γράφτηκε από τον

Θετική ήταν η εικόνα της γυναικείας ομάδας βόλει του Απόλλωνα στα δύο φιλικά παιχνίδια που έδωσε το Σαββατοκύριακο.

Το Σάββατο αντιμετώπισε τις Αμαζόνες. Παίχθηκαν 4 σετ με τις δύο ομάδες να κερδίζουν από δύο. Χθες ο Απόλλωνας γνώρισε την ήττα στην Αθήνα από την πολύ δυνατή ΑΕΚ με 3-1 σετ.

ΑΜΑΖΟΝΕΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 2-2

Βελτιωμένος σε σχέση με τα δύο πρώτα φιλικά του προηγούμενου Σαββατοκύριακου παρουσιάστηκε ο Απόλλωνας Καλαμάτας προχθές στο παιχνίδι με τις Αμαζόνες.
Η Καλαματιανή ομάδα έδωσε εκτός έδρας και το 3ο φιλικό στο πλαίσιο της προετοιμασίας της, στο οποίο δεν αναδείχθηκε νικητής καθώς από τα 4 σετ που παίχθηκαν ο κάθε αντίπαλος κέρδισε τα δύο.
Στο ματς που έγινε στη Νέα Ερυθραία ο προπονητή του Απόλλωνα έμεινε ικανοποιημένος ότι είχε όλες τις αθλήτριες στη διάθεση του και από την εικόνα του φιλικού έβγαλε αρκετά συμπεράσματα θετικά και αρνητικά.
Αυτά σημείωσε μεταξύ άλλων στις δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος του αγώνα στην “Ελευθερία”. “Είχα την ευκαιρία να δω θετικά και αρνητικά πράγματα, ενώ για πρώτη φορά παίξαμε κομπλέ”, ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε: “Θεωρώ ότι είχαμε βελτίωση σε κάποια πράγματα που δουλεύουμε στις προπονήσεις. Από εκεί και πέρα επαναλαμβάνω πως ήταν θετικό ότι έπαιξαν όλες τις αθλήτριες και αυτό είναι σημαντικό. Οσο για την εικόνα που θέλω να έχει η ομάδα αυτό που έχω να πω είναι πω έχει ακόμη δρόμο, υγεία να έχουμε και με δουλειά θα φτάσουμε στο επίπεδο που θέλουμε”.
Ο Μπάμπης Μυτσκίδης χρησιμοποίησε στο προχθεσινό παιχνίδι τις Ζωΐδου, Τόσι, Κόλλια, Φάιλο, Αποστολοπούλου, Τσομπανίδου Ν. Γιόλλα (λ), Σερελέα, Ξάνθη.

ΑΕΚ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 3-1

Την ήττα γνώρισε ο Απόλλων Καλαμάτας στο δεύτερο φιλικό που έδωσε χθες στην Αθήνα με αντίπαλο την ΑΕΚ, από την οποία έχασε με 3-1 σετ.
Η Καλαματιανή ομάδα όπως και στο παιχνίδι του Σαββάτου με τις Αμαζόνες έτσι και χθες με την ΑΕΚ έδειξε κάποια καλά στοιχεία και παράλληλα ότι χρειάζεται ακόμη δουλειά ώστε να μπορέσει να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο. Χθες αντιμετώπισε μια ομάδα ανώτερης κατηγορίας, μιας και η ΑΕΚ αγωνίζεται στην Volleyleague Γυναικών και έχει πρωταγωνιστικούς στόχους.
Ο Μπάμπης Μυτσκίδης μετά το ματς δήλωσε στην “Ελευθερία”: “Εγινε ένα καλό παιχνίδι. Κάναμε ένα βήμα μπροστά αυτό το Σαββατοκύριακο σε σχέση με την εικόνα που είχαμε στο προηγούμενο στα δύο πρώτα φιλικά. Και τα δύο ήταν καλά τα φιλικά και δείχνουμε ότι βαδίζουμε σε καλό δρόμο. Πρέπει να συνεχίσουμε την δουλειά και να βελτιωθούμε και άλλο”.
Στο χθεσινό ματς ο προπονητής του Απόλλωνα χρησιμοποίησε τις Τόσι, Ζωΐδου, Τσοπανίδου, Αποστολοπούλου, Φάιλο, Κόλλια, Ν. Γιόλλα (λ), Ε. Γιόλλα, Σερελέα, Ξάνθη.