Παρασκευή, 30 Σεπτέμβριος 2022 13:24

ΒΟΛΕΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Ο Απόλλωνας 2-1 σετ σε φιλικό την Κόρινθο

Γράφτηκε από τον

Το πρώτο εντός έδρας φιλικό έδωσε προχθές ο Απόλλωνας Καλαμάτας, με αντίπαλο την Κόρινθο, την οποία κέρδισε με 2-1 σετ.

Οι δύο ομάδες είχαν αναμετρηθεί πριν λίγες μέρες και στην Κόρινθο, ενώ θα βρεθούν αντιμέτωπες και στο πρωτάθλημα της Pre League βόλεϊ γυναικών.
Ο Μπάμπης Μυτσκίδης έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλες τις παίκτριες. Απουσίαζε μόνο η Καψαμπέλη, ενώ δεν αγωνίστηκε η Μαυροειδή.
“Είναι παιχνίδια προετοιμασίας, όπου δεν μετράνε τα σκορ. Κάθε προπονητής θέλει να δει άλλα πράγματα. Χρειαζόμαστε δουλειά και βελτίωση σε πολλά κομμάτια του παιχνιδιού”, το σχόλιο του προπονητή του Απόλλωνα στην ‘Ε’ για το 5ο κατά σειρά τεστ. Τα σετ στο φιλικό με την Κόρινθο ήταν: 25-21-, 25-16, 24-26.
Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Παναγιώτης Χανδρινός.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ (Μπ. Μυσκίδης): Τσομπανίδου, Τόσι, Ζωΐδου, Φάιλο, Ν. Γιόλλα (λ), Κόλλια, Αποστολοπούλου, Σερελέα, Ξάνθη, Ε. Γιόλλα.
ΚΟΡΙΝΘΟΣ (Μ. Πρασανάκης): Πατουχέα, Κυπαρίσση, Ελευθερίου, Ανγκούλο, Σπυροπούλου, Ρίτερ, Μαργ
Ο Μπάμπης Μυτσκίδης θα έχει την ευκαιρία για νέες δοκιμές αυτό το Σαββατοκύριακο, καθώς ο Απόλλωνας θα λάβει μέρος στο τουρνουά που διοργανώνει ο Ηλυσιακός, με τη συμμετοχή ακόμα του Παναθηναϊκού και της Θέτιδας Βούλας. Τρεις ομάδες δηλαδή από την κορυφαία κατηγορία του ελληνικού γυναικείου βόλεϊ. Ο Απόλλωνας θα αντιμετωπίσει το Σάββατο στις 5.15 μ.μ τον διοργανωτή Ηλυσιακό, ενώ στον δεύτερο ημιτελικό θα παίξουν η Θέτις με τον Παναθηναϊκό. Οι ηττημένοι θα αναμετρηθούν την επόμενη μέρα στον μικρό τελικό και οι νικητές στον μεγάλο τελικό.