Δευτέρα, 03 Οκτώβριος 2022 15:44

ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Αισιοδοξία στο Μεσσηνιακό για τη νέα σεζόν

Γράφτηκε από τον
ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Αισιοδοξία στο Μεσσηνιακό για τη νέα σεζόν

Με προπονήτρια για μία ακόμα σεζόν την Γεωργία Σουρή και ντόπιες αθλήτριες έχει ξεκινήσει ο Μεσσηνιακός την προετοιμασία για το νέο τοπικό πρωτάθλημα βόλεϊ γυναικών.

Στις τάξεις του Μ.ΓΣ. υπάρχει αισιοδοξία, αφού η στελέχωση των αγωνιστικών ομάδων έγινε με γνώμονα τα επόμενα χρόνια και ντόπιες, όπως προαναφέραμε, αθλήτριες. Στα θετικά και η συνεργασία του Μεσσηνιακού με τον Πανθουριακό και τον Αίαντα και η παρουσία του ισχυρού αθλητικού παράγοντα Αγαθοκλή Χριστόπουλου.
Η Γεωργία Σουρή θα έχει βοηθεί τον Παναγιώτη Θεοδωρόπουλο και φροντιστή το Νίκο Ζεργιώτη.

Το ρόστερ

Από πέρυσι συνεχίζουν οι Βασιλειάδη Κυριακή, Διακουμέα Νικολέτα, Ζερίτη Αθηνά, Κουτσουροπούλου Μιράντα, Μαραγκούλια Βασιλική, Μπουγά Μάρθα, Σταυροπούλου Αντωνία, Τζουάνου Μαρία-Νεφέλη, Τσάλτα Ξένια, Τσαπέκη Παναγιώτα, Τσιαούση Θεοδώρα, Τσούμπανου Χρυσούλα και Χρονοπούλου Ξένια. Ήρθαν οι : Καραθανάση Παναγιώτα, Καράμπελα Χρυσούλα, Ρομπάκη Έφη, Ρομπάκη Κατερίνα, Σκαμπαρίνα Βασιλική, Τσάτουμα Όλγα, Τσοπανάκη Αναστασία και Φωτεινάκη Κατερίνα, ενώ αποχώρησαν η Σάντυ Μουργή και η Θεώνη Μπούνα.
Στις αναπτυξιακές ομάδες παράμεινε προπονητής ο Παναγιώτης Μητρόπουλος, όπως και όλες
οι αθλήτριες και εντάχθηκαν ακόμα η Δωροθέα Μαγκουρίλου και Ευδοκία Σώκου. Ο Μεσσηνιακός θα λάβει μέρος και στα πρωταθλήματα νεανίδων, κορασίδων και παγκορασίδων.
Έχουν συσταθεί δύο προαγωνιστικές ομάδες, που απαρτίζονται από κορίτσια μικρών ηλικιών και τα οποία εκπαιδεύονται εντατικά από τον Παναγιώτη Μητρόπουλο. Να σημειωθεί ότι στις φετινές εκπαιδευτικές ακαδημίες, που διεξάγονται κάθε Σαββατοκύριακο υπάρχει αθρόα προσέλευση παιδιών.
Παραμένουν προπονητές οι Παναγιώτης Μητρόπουλος κα Μαρία Χρονοπούλου, ενώ στην προπονητική ομάδα προστέθηκε και η Παναγιώτα Καραθανάση για να στηρίξει το εκπαιδευτικό έργο.