Πέμπτη, 06 Οκτώβριος 2022 12:28

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗΝ “Ε”: “Ελπίζω να είναι και φέτος γούρικη η Καλαμάτα”

Γράφτηκε από τον
Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗΝ “Ε”: “Ελπίζω να είναι και φέτος γούρικη η Καλαμάτα”

 

Οπως πέρυσι, έτσι και φέτος ο Παναθηναϊκός κατέκτησε το τουρνουά “Γιάννης Μπουσούνης”, που διοργάνωσε για 6η σερί χρονιά η Καλαμάτα ‘80 τιμώντας έτσι έναν άνθρωπο που προσέφερε πολλά στο βόλεϊ.

Οι “πράσινοι” κέρδισαν και τα τρία παιχνίδια στο Κλειστό της Παραλίας κόντρα στον Αριστοτέλη Σκύδρας (3-0 σετ), την Καλαμάτα ‘80 (3-0 σετ) και το Μίλωνα (3-1). Τη δεύτερη θέση κατέλαβε ο Μίλων, την τρίτη η ομάδα της Σκύδρας και την τέταρτη η διοργανώτρια Καλαμάτα ‘80 που έφερε και φέτος σπουδαίες ομάδες στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα.
Ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος μιλώντας στην ‘Ε” χαρακτήρισε υπέροχο το τουρνουά που διοργάνωσαν οι “λύκοι”. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού ευελπιστεί ότι η Καλαμάτα θα φέρει και φέτος γούρι στην ομάδα του, καθώς πέρυσι ο ΠΑΟ πήρε το τρόπαιο στο τουρνουά “Γιάννης Μπουσούνης” και εν συνεχεία το πρωτάθλημα Ελλάδας.
“Το τουρνουά μας βοηθά ώστε να βρούμε ρυθμό. Νιώθουμε πάρα πολύ ευχάριστα όταν ερχόμαστε
στην πόλη της Καλαμάτας, γιατί μας φιλοξενείτε με έναν καταπληκτικό τρόπο. Και θέλω δημόσια να ευχαριστήσω και τον πρόεδρο και το διοικητικό συμβούλιο της Καλαμάτας ‘80. Ελπίζω να είναι και φέτος γούρικη η Καλαμάτα, γιατί πέρυσι πήραμε το πρωτάθλημα, ξεπερνώντας το σκόπελο της προηγούμενης δεκαετίας, με πραγματικά πολλά εμπόδια”.
Ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος ξεκαθαρίζει στη συνέχεια ότι: “Η ομάδα έχει δυναμική και αυτή τη στιγμή ο Παναθηναϊκός είναι διεκδικητής όλων των διοργανώσεων, είτε στην Ελλάδα είτε στο εξωτερικό. Το πρωτάθλημα θα είναι ισχυρό. Υπάρχουν σπουδαίοι αντίπαλοι, όπως ο Ολυμπιακός, ο Φοίνικας Σύρου και ο ΠΑΟΚ. Θα γίνει ένα πολύ σκληρό πρωτάθλημα”. Οσο για τις διαφορές της περσινής με τη φετινή ομάδα των “πρασίνων”, ο έμπειρος τεχνικός αναφέρει: “Υπάρχουν μεγάλες διαφορές. Η περσινή είχε διαφορετικά τεχνικά χαρακτηριστικά. Για παράδειγμα ήταν πιο συμπαγής ομάδα, ενώ η φετινή έχει περισσότερη δύναμη”.