Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου 2022 13:46

ΚΑΛΑΜΑΤΑ ‘80: Νίκη με καλή παρουσία στο τελευταίο φιλικό με Α.Ο. Αιγιαλέων

Γράφτηκε από τον

Καλή παρουσία είχε η Καλαμάτα ‘80 στο τελευταίο φιλικό τεστ στο πλαίσιο της προετοιμασίας της, που έδωσε το Σάββατο στο Αίγιο με αντίπαλο τον Α.Ο. Αιγιαλέων.

Η Καλαματιανή ομάδα πραγματοποιώντας καλή εμφάνιση επικράτησε με 3-0 σετ (25-7, 25-17, 25-19) δείχνοντας ότι βρίσκεται σε καλό δρόμο ενόψει των επίσημων παιχνιδιών της για το πρωτάθλημα που αρχίζει το προσεχές Σαββατοκύριακο. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο προπονητής Παναγιώτης Ντάκουρης χρησιμοποίησε για πρώτη φορά όλους τους παίκτες, αφού ξεπεράστηκαν τα προβλήματα ιώσεων και τραυματισμών που αντιμετώπιζαν κάποιοι παίκτες την προηγούμενη εβδομάδα.
Μιλώντας στην “Ελευθερία” μετά το τέλος του αγώνα, ο Παναγιώτης Ντάκουρης δήλωσε: “Hταν το τελευταίο φιλικό που δώσαμε στο πλαίσιο της προετοιμασίας μας. Για πρώτη φορά αγωνίστηκαν μαζί όλα τα παιδιά, καθώς δεν αντιμετωπίζαμε προβλήματα από τραυματισμούς. Ηταν θετικά τα δείγματα σε αυτό το φιλικό και σίγουρα μας δυναμώνει γιατί έχουμε μπροστά μας ένα ανταγωνιστικό και δύσκολο πρωτάθλημα. Μην ξεχνάμε ότι το Αίγιο είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα και έχει ενισχυθεί σε σχέση με πέρσι. Παρόλα αυτά ανταποκριθήκαμε πάρα πολύ καλά. Βέβαια κρατάμε τους τόνους χαμηλά, και συνεχίζουμε την δύσκολη προσπάθεια που έχουμε μπροστά μας”.
Πέρα από τα τρία σετ, οι δύο ομάδες έπαιξαν ακόμη ένα το οποίο κέρδισε ο Αιγιαλέων επικρατώντας 25-19.
ΚΑΛΑΜΑΤΑ ‘80: Μαντέκας, Βιέϊτο, Κανελλόπουλος, Οκάμπο, Λυκούρεσης, Χριστόφας, Ε. Ντάκουρης (λ), Δαλακούρας, Ξεροβάσιλας, Αραπάκης, Μπιρμπίλης, Μπεζάτης, Στάμος.
ΑΟ ΑΙΓΙΑΛΕΩΝ (Παπαδόπουλος): Λιβαθηνός, Κάβουρας, Βασιλάκος, Σαλαβασίδης, Μούρτζης, Τσιχλιάς, Σύρος (λ), Κανάς, Δασκαλόπουλος, Δρακόπουλος, Χασάπης, Μαρουλάς.

Το μυαλό στον ΑΣ Κέρκη

Η Καλαμάτα ‘80 θα ξεκινάει από σήμερα την προετοιμασία για το παιχνίδι της πρεμιέρας, που είναι εκτός έδρας με τον ΑΣ Κέρκη. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι σε μια καυτή έδρα όπως επισήμανε ο Παναγιώτης Ντάκουρης. Να σημειωθεί ότι η ομάδα της Σάμου κάθε χρόνο αποδεικνύεται σκληρό καρύδι για τους “Λύκους” καθώς τα τελευταία χρόνια δεν έχουν κερδίσει τον προσεχή αντίπαλο τους σε κανένα παιχνίδι στην έδρα του.