Κυριακή, 21 Σεπτέμβριος 2014 21:19

Α2 ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Φιλικές ήττες του Μεσσηνιακού από την Εθνική Ενόπλων Δυνάμεων

Γράφτηκε από τον
Α2 ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Φιλικές ήττες του Μεσσηνιακού από την Εθνική Ενόπλων Δυνάμεων

Αρκετά μπορούν να χαρακτηρισθούν τα θετικά μηνύματα που έστειλε ο Μεσσηνιακός σε όσους και όσες βρέθηκαν χθες και σήμερα στις κερκίδες του κλειστού της παραλίας για να παρακολουθήσουν τα πρώτα φετινά φιλικά παιχνίδια της Καλαματιανής ομάδας κόντρα στην Εθνική Ενόπλων.


Συγκεκριμένα ο σαφώς ενισχυμένος στην μεταγραφική περίοδο Μεσσηνιακός στα δύο φιλικά μπορεί να γνώρισε την ήττα με το ίδιο μάλιστα σκορ 3-1 σετ αλλά είχε στιγμές καλής αγωνιστικής διάθεσης και προσπάθειας απέναντι σε ένα σίγουρα δυνατό αντίπαλο στις τάξεις του οποίου ήταν και η Καλαματιανη αθλήτρια του Παναθηναικού Ράνια Γκούζου γεγονός που πρέπει να ικανοποίησε την τεχνικό του Γωγώ Σουρή.
Αξιοσημείωτο παράλληλα είναι ότι και στα δύο φιλικά η Καλαματιανή ομάδα ξεκίνησε με την ίδια εξάδα που αποτελούσαν οι Φωτεινάκη, Εξηνταβελώνη, Σκλήρη, Κωνσταντοπούλου, Σιρίνινα, Ραμούνδου και Σαμπάτη(λ).
Τα τέσσερα σετ που παίχτηκαν στο φιλικό του Σαββάτου με διαιτητικό δίδυμο τους Σαραβελάκη, Χριστοδουλόπουλο ήταν 10-25, 14-25, 21-25(20-17 ήταν μπροστά ο Μεσσηνιακός) και 25-23. Αντίστοιχα τα σετ στο παιχνίδι τη Κυριακής που σφύριξαν οι Τσουμελέας, Γιαννακάκος ήταν 23-25(προηγήθηκαν οι γηπεδούχες με 23-18), 30-28 14-25 και 19-25.
ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ(Σουρή)Εξηνταβελώνη, Φωτεινάκη, Σκλήρη, Νίκα, Ραμούνδου, Σιρίνινα, Τζουλου, Μπεσή, Κωνσταντοπούλου, Δολγυρά, Σαμπάτη(λ), Μάνα(λ), Καλιδώνη(λ), Νταγιοπούλου
ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΟΠΛΩΝ(Θανέλλας)Θεωδοροπούλου(λ), Σαγάνη, Γκούζου, Κωνσταντίνου, Κούρλογλου, Τσιώνη, Καλαιτζίεβα, Τσουμήτα, Κατσαντώνη, Λάιου, Πανταζή, Σταυροπούλου, Τοσιούδη, Καρατάσου, Τσιάρα(λ)