Δευτέρα, 21 Νοέμβριος 2022 12:37

Α.Ο. ΑΙΓΙΑΛΕΩΝ – ΚΑΛΑΜΑΤΑ ‘80 0-3: Με άνετη νίκη έμεινε στην κορυφή

Γράφτηκε από τον

Χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερες δυσκολίες η Καλαμάτα ‘80 ξεπέρασε το εμπόδιο του Α.Ο. Αιγιαλέων τον οποίο κέρδισε το Σάββατο στο Αίγιο με 3-0 σετ.

Με αυτή τη νίκη η Καλαματιανή ομάδα παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με την ΑΕΚ η οποία επίσης επικράτησε εύκολο εντός έδρας του Περσέα με 3-0 σετ.
Οι “λύκοι” μπήκαν αποφασισμένοι για τη νίκη στο παιχνίδι, γνωρίζοντας ότι έχουν να αντιμετωπίσουν μια ομάδα που παρουσιάζεται δυνατή στην έδρα της. Παρόλα αυτά μπήκαν σαν σίφουνας στο πρώτο σετ και επικράτησαν σχετικά εύκολα με 25-8. Στο β’ σετ οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοση τους βρέθηκαν μπροστά στο σκορ (8-5, 10-9), όμως δεν είχαν ανάλογη συνέχεια, καθώς η Καλαμάτα ‘80 δεν τους το επέτρεψε, καθώς έδειξε ότι πήγε στο Αίγιο για να πάρει καθαρή νίκη και το κατάφερε. Στο 3ο σετ με εξαίρεση το κακό ξεκίνημα, όπου η γηπεδούχος ομάδας προηγήθηκε με 5-0, έβγαλε αντίδραση μειώνοντας αρχικά σε 5-4 και σταδιακά 7-6, 8-7, ώσπου ισοφάρισε 8-8 και από εκεί και μετά δεν άφησε το παιχνίδι, κάνοντας σωστές επιλογές οι αθλητές της οδήγησαν του “πράσινους” στη νίκη.
Μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής της Καλαμάτας ‘80 Παναγιώτης Ντάκουρης δήλωσε στην “Ελευθερία”: “ Η καλή απόδοση που είχαμε στο παιχνίδι έφερε τη νίκη. Το πρώτο σετ το πήραμε άνετα, αφού είχαμε αρκετά καλή απόδοση. Στο δεύτερο το Αίγιο, που ξέρουμε ότι είναι μαχητική ομάδα, έδειξε διάθεση για να το διεκδικήσει, όμως καταφέραμε και το πήραμε. Στο 3ο σετ παρότι χάναμε 5-0 καταφέραμε σταδιακά να πλησιάσουμε, να ισοφαρίσουμε και το πήραμε σχετικά εύκολα. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε και αυτή την εβδομάδα, ανταποκρίθηκαν και πήραμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι”.
Τα σετ: 8-25, 19-25, 21-25.
Διαιτητές: Γεράνιος, Λιναρδάτος, Παρατηρητής: Πετούσης Κων.
AO ΑΙΓΙΑΛΕΩΝ (Γ. Ιατρόπουλος): Βασιλάκος, Μούρτζης, Κάβουρας, Δασκαλόπουλος, Μαυραγάνης, Λιβαθηνός / Μαρτίνο (λ), Σύρος (λ), Κάνας, Σαλαβασίδης, Χασάπης.
ΚΑΛΑΜΑΤΑ ‘80 (Π. Ντάκουρης): Κανελλόπουλος, Οκάμπο, Χριστόφας, Λυκούρεσης, Μαντέκας, Βιέιτο, Ε. Ντάκουρης (λ), Μπάουελ, Αραπάκης.

Σπουδαία νίκη ο Κέρκης, αήττητοι Καλαμάτα 80 και Α.Ε.Κ.

Με το απόλυτο στις νίκες συνεχίζουν με την ολοκλήρωση της 3ης αγωνιστικής της Pre League Ανδρών η Καλαμάτα 80 και η Α.Ε.Κ., καθώς επικράτησαν με 3-0 σετ του Αιγιαλέων και του Περσέα αντίστοιχα.
Σπουδαία νίκη πανηγύρισε ο Κέρκης (κεντρική φωτό) στη Σάμο επί του Φλοίσβου με 3-2 σετ, με το τάι μπρέικ να ολοκληρώνεται με 19-17! Τέλος, τη νίκη με 3-0 πανηγύρισε ο Ηρακλής επί του Πανερυθραϊκού.

Ν.Γ.Σ.Θ. Ηρακλής - Α.Σ. Πανερυθραϊκός 3-0 (25-21, 25-22, 25-23)

Διαιτητές: Σταυριανίδης, Παπαδόπουλος Αρ., Παρατηρητής: Κουκουμάκας Ν.

Ν.Γ.Σ.Θ. ΗΡΑΚΛΗΣ (Άγγελος Αγγελής): Γεωργιάδης, Αλεξάκης, Παπαδημητρίου Θ., Φωτιάδης, Φραγκουλίδης, Γκόρτσανιουκ / Ρωμαλιάδης (λ), Παπαδημητρίου Α. (λ), Καράτζογλου.
Α.Σ. ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ (Μιχάλης Χατζηπέρρος): Μάμαλης, Κατσαούνης, Τσικάτος, Παύλου, Αλεξίου, Δορδοκίδης / Σουσούνης (λ), Φώλιας (λ), Ρεστέμης, Τασάκος, Γιαννόπουλος.

Α.Σ. Κέρκης - Α.Ο. Φλοίσβος 3-2 (25-19, 23-25, 25-20, 22-25, 19-17)

Διαιτητές: Παπαχατζής Π., Χιώτης, Παρατηρητής: Περρής

Α.Σ. ΚΕΡΚΗΣ (Αντώνης Παπαδόπουλος): Ψυχουντάκης, Εφραιμίδης, Νικολάκης, Τουρνάκης, Χαντ, Καπετανίδης / Καρασαββίδης (λ), Φραγκιαδάκης (λ), Κουτσομύτης, Αναγνωστόπουλος, Σπυριούνης.
Α.Ο. ΦΛΟΙΣΒΟΣ (Παναγιώτης Λακασάς): Δρογκάρης, Τζουγκαράκης, Γκίλμπερτ, Αναγνώστου, Ντέντον, Μπακοδήμος / Γκούζντα (λ), Σπιταδάκης (λ), Μαρσέλλος, Αγγελόπουλος, Χριστόπουλος Ν., Παπαδόπουλος.

Α.Ε.Κ. - Ο.Π.Α.Θ. Περσέας 3-0 (25-21, 25-19, 25-15)

Διαιτητές: Γεωργιάδης Στυλ., Αντωνόπουλος, Παρατηρητής: Πολίτης

Α.Ε.Κ. (Άκης Χατζηαντωνίδου): Μελλές, Ρούσης, Μπατατζίμ, Χαλίλης, Παλέντζας, Μπαρμπούνης / Αχιλλεόπουλος (λ), Πολυχρονιάδης (λ), Ηλιακόπουλος, Καούνης, Καβαρινός, Κονίδης.
Ο.Π.Α.Θ. ΠΕΡΣΕΑΣ (Αλέξανδρος Καμπερίδης): Μουράτης, Σαλταφερίδης, Βογιατζόγλου, Ντος Σάντος, Καρασαρλίδης, Μούρτζιος / Τασιούρας (λ), Χριστοφόρου (λ), Σταυρακάκης, Καλλέργης.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
(3η αγωνιστική)
ΑΟ Αιγιαλέων – Καλαμάτα ‘80 0-3
ΑΕΚ – ΟΠΑΘ Περσέας 3-0
Ηρακλής – Πανερυθραϊκός 3-0
ΑΣ Κέρκης – Φλοίσβος 3-2
Ρεπό: Αρης

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(σε 3 αγώνες)
1. Καλαμάτα ‘80 9-2 8
-. ΑΕΚ 9-2 8
3. ΑΟ Αιγιαλέων 6-5 5
-. Ηρακλής 7-6 5
5. Φλοίσβος 5-5 3
-. ΑΣ Κέρκης 5-5 3
-. Αρης 3-3 3
8. ΟΠΑΘ Περσέας 2-9 1
9. Πανερυθραϊκός 0-9 0
* Εχουν κάνει το ρεπό τους Φλοίσβος Παλαιού Φαλήρου, ΑΣ Κέρκης, Αρης

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
(Σάββατο 26 Νοεμβρίου)
ΑΣ Κέρκης – Αρης
Καλαμάτα ‘80 – ΑΕΚ
ΟΠΑΘ Περσέας – Ηρακλής
Φλοίσβος – Πανερυθραϊκός
Ρεπό: ΑΟ Αιγιαλέων