Παρασκευή, 02 Δεκέμβριος 2022 11:18

Πρώτη και αήττητη στην Pre League η Καλαμάτα ‘80!

Γράφτηκε από τον


Τέσσερις νίκες σε ισάριθμα ματς στην Pre League βόλεϊ ανδρών μετρά η Καλαμάτα ‘80 και απολαμβάνει τη γλυκιά μοναξιά της κορυφής στον βαθμολογικό πίνακα.

Οι “λύκοι” έχουν νικήσει κατά σειρά Α.Σ. Κέρκης, Αρη, Α.Ο. Αιγιαλέων και ΑΕΚ και με τη ψυχολογία στα ύψη ετοιμάζονται να κάνουν το “5 στα 5” αύριο στη Θεσσαλονίκη με τον Ηρακλή.
“Θέλουμε να διατηρήσουμε τη διαφορά που χτίσαμε. Κοιτάμε το κάθε ματς ξεχωριστά. Το μυαλό μας είναι μόνο στον Ηρακλή. Είναι επικίνδυνο παιχνίδι, γιατί ο Ηρακλής είναι καλή ομάδα και στην έδρα του παίζει πιο παθιασμένα, ενώ σίγουρα θα έχει και τη βοήθεια του κόσμου. Το γήπεδο είναι μικρό, αλλά εμείς έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για να πάρουμε τη νίκη και να συνεχίσουμε το σερί”, λέει στην “Ε” ο Παναγιώτης Ντάκουρης για την τρίτη φετινή έξοδο, μετά από αυτές σε Σάμο και Αίγιο.
Ο προπονητής της Καλαμάτας ‘80 δεν κρύβει την ικανοποίησή του για το εντυπωσιακό ξεκίνημα, αλλά φροντίζει να διατηρεί χαμηλούς τόνους.
“Κάναμε ένα καλό ξεκίνημα, παίζοντας και δύο ντέρμπι με Κέρκη και ΑΕΚ, που είναι διεκδικητές του τίτλου. Θέλαμε να ξεκινήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Είναι όμως ακόμα πάρα πολύ νωρίς. Δεν ξέρουμε τι κινήσεις θα γίνουν στη μεταγραφική περίοδο. Εμείς, ο Α.Σ. Κέρκης, η ΑΕΚ θα πάνε σίγουρα για την άνοδο. Ο Ηρακλής αν ενισχυθεί με ξένους, ενώ και ο Φλοίσβος είναι καλή ομάδα”. Θυμίζουμε ότι στην μεγάλη κατηγορία του ελληνικού βόλεϊ ανεβαίνει απευθείας ο πρωταθλητής της Pre League, ενώ οι ομάδες που θα τερματίσουν από τη δεύτερη έως την πέμπτη θέση, θα παίξουν πλέι οφ για ένα εισιτήριο ανόδου. Η Καλαμάτα ‘80 οδηγεί την κούρσα με 10 βαθμούς και ακολουθεί η ΑΕΚ με 9 και ο Φλοίσβος, ο Ηρακλής και ο Α.Σ. Κέρκης που έχουν από 6 βαθμούς.
Την 5η αγωνιστική η ΑΕΚ έχει ρεπό και η Καλαμάτα ‘80 με διπλό στο “Κατσάνειο” θα αυξήσει τη διαφορά από την Ενωση. Η αποστολή θα αναχωρήσει σήμερα στις 9 το πρωί για τη Θεσσαλονίκη, όπου και θα διανυκτερεύσει ενόψει του αγώνα του Σαββάτου (6 μ.μ.).
Τα προβλήματα για την τεχνική ηγεσία έχουν να κάνουν με τον Δαλακούρα που είναι καιρό εκτός δράσης και τους νεαρούς Ξεροβάσιλα, Μπεζάτη που έχουν πάει πενθήμερη εκδρομή με το σχολείο τους.