Τετάρτη, 07 Δεκέμβριος 2022 16:29

ΒΟΛΕΪ ΝΕΑΝΙΔΩΝ: Νίκες για τους πρωτοπόρους

Γράφτηκε από τον
ΒΟΛΕΪ ΝΕΑΝΙΔΩΝ: Νίκες για τους πρωτοπόρους

 

Απόλλων Καλαμάτας και Σπαρτιατικός συνέχισαν με νίκες στην 8η αγωνιστική στο πρωτάθλημα βόλεϊ νεανίδων (Κ 20).

Ο Απόλλωνας νίκησε με 3-0 σετ το Μεσσηνιακό (φωτό) και ο Σπαρτιατικός επίσης με 3-0 σετ εκτός έδρας τον Α.Ο. Ακρίτα. Το ματς ΝΟΚ – Γ.Σ. Μεσσήνης δεν έγινε, αφού οι δύο ομάδες έχουν αποχωρήσει από το πρωτάθλημα.
Ο Απόλλωνας είναι στην πρώτη θέση με 23 βαθμούς και ο Σπαρτιατικός στην δεύτερη θέση με 18 βαθμούς. Στο καλαματιανό ντέρμπι ο Απόλλωνας πήρε τη νίκη, όπως προαναφέραμε με 3-0 σετ.  Ο τυπικά γηπεδούχος Μεσσηνιακός παρατάχθηκε στον αγώνα με συνολικά 7 αθλήτριες, καθώς είχε αρκετές απουσίες λόγω τραυματισμών και ιώσεων. Συγκεκριμένα ο προπονητής Παναγιώτης Μητρόπουλος δεν είχε στη διάθεση του, τις Μπουγά, Τσούμπανου, Χρονοπούλου, Τσοπανάκη, Σταυροπούλου, Κουκούτση, Θεοδωροπούλου, Δημητρακοπούλου, Τσουμπρή, Νανοπούλου, Γεωργιάδη, Μπουλούκου.
Σε ότι αφορά το παιχνίδι, το πρώτο σετ οι δύο ομάδες πήγαιναν σχεδόν πόντο πόντο μέχρι το 7-7. από εκεί και μετά ο Απόλλωνα άνοιξε τη διαφορά και έφτασε άνετα στην επικράτηση. Στα επόμενα δύο σετ, έγινε καλό παιχνίδι με τις δύο ομάδες να προσπαθούν μέχρι το τέλος για να επικρατήσουν. Ο Απόλλωνας αποδείχθηκε πιο αποτελεσματικός και πήρε και τα δύο επόμενα, με μικρή διαφορά και έφτασε στη νίκη.
Τα σετ: 9-25, 22-25, 24-26.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε η Νικολέττα Τσιμικλή.
ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ (Π. Μητρόπουλος): Σπυροπούλου, Μαγκουρίλου, Χανδρινού, Διακουμέα, Ζόμπολα, Νακούση, Σώκου.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛ. (Δ. Καθάρειος): Τερόλλι, Ε. Γιόλλα, Νίκα, Λαδά, Τσακάκου, Κ. Σακελλαρίου, Παπαδοπούλου (λ), Καμπούκου, Γ. Χριστοπούλου, Μ. Χριστοπούλου (λ), Κοτσαρίνη.

 

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(σε 8 αγώνες)
1. Απόλλων 24-3 23
2. Σπαρτιατικός 20-6 18
3. Α.Ο. Ακρίτας 15-12 13
4. Μεσσηνιακός 10-15 9
5. ΝΟΚ 0-18 0
-. Γ.Σ. Μεσσήνης 0-18 0

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Σπαρτιατικός – ΝΟΚ
Γ.Σ. Μεσσήνης – Απόλλων
Α.Ο. Ακρίτας - Μεσσηνιακός