Σάββατο, 04 Μάρτιος 2023 19:47

ΒΟΛΕΪ: Σύσκεψη στο δημαρχείο εν όψει του φάιναλ φορ

Γράφτηκε από τον

 

Η Καλαμάτα θα φιλοξενήσει, ως γνωστόν, το διήμερο 31 Μαρτίου – 1η Απριλίου το φάιναλ φορ του Κυπέλλου Ελλάδας στο βόλεϊ ανδρών.

Μίλων, Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός θα διεκδικήσουν στην Τέντα το τρόπαιο και στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα προετοιμάζονται για αυτό το σπουδαίο γεγονός. Χθες μάλιστα, βρέθηκαν στην πόλη εκπρόσωποι της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης, προκειμένου να συμμετάσχουν σε ευρεία σύσκεψη που έγινε στο γραφείο του δημάρχου.
Στη σύσκεψη συμμετείχαν όλοι οι εμπλεκόμενοι με τη διοργάνωση φορείς και συζητήθηκαν οργανωτικά θέματα, ενώ υπεγράφη και μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Καλαμάτας και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης. Συγκεκριμένα, το “παρών” έδωσαν ο δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος, ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ Γιώργος Καραμπέτσος, ο γενικός γραμματέας της ομοσπονδίας Νεκτάριος Χαλβατζής, ο εκτελεστικός διευθυντής Περικλής Μπακοδήμος, καθώς και οι Δημήτρης Ροΐδης, Διευθυντής Αστυνομίας Μεσσηνίας, Θανάσης Χριστόπουλος, Διοικητής Α.Τ. Καλαμάτας, Κωνσταντίνα Χριστοπούλου, Προϊσταμένη Γραφείου Γενικής Αστυνόμευσης Α.Δ. Μεσσηνίας, Παναγιώτης Βασιλόπουλος, Πρόεδρος Αθλητικού Οργανισμού Καλαμάτας, Γιώργος Σαμαράς, Πρόεδρος Προπονητών Ελλάδας και οι εκπρόσωποι της Καλαμάτας ‘80, Παναγιώτης Μουστάκης, Κώστας Βλάσης, Παναγιώτης Μπαστακός και Δήμος Μπουσούνης.