Δευτέρα, 06 Μάρτιος 2023 14:18

Επιστρέφει στις προπονήσεις ο Απόλλωνας Καλαμάτας

Γράφτηκε από τον
Επιστρέφει στις προπονήσεις ο Απόλλωνας Καλαμάτας

Στις προπονήσεις επιστρέφουν από σήμερα οι αθλήτριες του Απόλλωνα Καλαμάτας μετά το διήμερο ρεπό που τους είχε δώσει ο προπονητής Μπάμπης Μυτσκίδης.

Η Καλαματιανή ομάδα είχε ρεπό του Σαββατοκύριακο που πέρασε σύμφωνα με το πρόγραμμα της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Pre League γυναικών.
Ετσι μετά τη μεγάλη νίκη επί των Πεύκων την προηγούμενη αγωνιστική, από σήμερα θα ξεκινήσει η προετοιμασία για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΑΠΣ Ναυάρχου Βότση. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που προσπαθεί να πλασαριστεί μέσα στην πρώτη 5άδα και να διεκδικήσει μέσα από αγώνες πλέι οφ την άνοδο της στη Volley League.
Ο Απόλλωνας θέλει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις, όπως έκανε και με την πρωτοπόρο ομάδα των Πεύκων και να πάρει το νικηφόρο αποτέλεσμα ώστε να μείνει κοντά στη δεύτερη θέση που δίνει πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ ανόδου.

Η Τόσι στη FIVB

Αναφορά στην Ανάι Τόσι έκανε τις προηγούμενες ημέρες η επίσημη σελίδα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας βόλεϊ, η FIVB. Οπως φαίνεται ο λόγος ήταν η εξαιρετική εμφάνιση της στο αγώνα με τις Ακαδημίες Πρωταθλητών Πεύκων, όπου ο Απόλλωνας πήρε τη νίκη στο τάι μπρέικ. Συγκεκριμένα έχουν αναρτήσει μια αφίσα με τη φωτογραφία της Αργεντίνας διαγώνιου, πάνω στην οποία αναγράφονται τα στατιστικά που είχε στο συγκεκριμένο αγώνα.