Κυριακή, 05 Οκτώβριος 2014 18:44

Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΒΟΛΕΪ: Θετική εικόνα της Καλαμάτας '80 στο φιλικό με Ολυμπιάδα Πατρών

Γράφτηκε από τον

Δεκαπέντε ημέρες έμειναν για το επίσημο σέρβις της Α2 εθνικής κατηγορίας και η εκπρόσωπος του Νομού μας σε αυτό ομάδα της Καλαμάτας '80, όπως έδειξε στο χθεσινό εντός έδρας φιλικό κόντρα στην Ολυμπιάδα Πάτρας είναι σε καλό αγωνιστικό δρόμο, γεγονός σίγουρα πολύ θετικό για τον μαραθώνιο που έρχεται.


Στο καθαρά λοιπόν αγωνιστικό κομμάτι του φιλικού, που άρχισε μία περίπου ώρα αργότερα από την προγραμματισμένη λόγω μηχανικής βλάβης του λεωφορείου που μετέφερε στην Καλαμάτα την Πατρινή ομάδα, υπήρξαν πολλές όμορφες στιγμές και από τους δύο αντιπάλους με τους παίκτες του Χρήστου Δημητρακόπουλου όμως να παίρνουν δικαιολογημένα την φιλική νίκη με 3-2 σετ αφού στα κρίσιμα σημεία του παιχνιδιού έδειξαν περισσότερη αγωνιστική διάθεση από τους αντιπάλους τους.
Τα σετ του φιλικού που σφύριξαν οι Χανδρινός, Σαραβελάκης ήταν 33-31, 16-25, 21-25, 25-14 και 15-11.
ΚΑΛΑΜΑΤΑ '80 (Δημητρακόπουλος: Μπουσούνης, Βραχνάς, Κακαλέτρης, Π. Ντάκουρης, Ε. Ντάκουρης(λ), Μάνα, Κωτσάκης, Καρράς, Μανιατέας, Περπινάκης, Αποστολόπουλος.
ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΤΡΑΣ (Δαρείος): Ντόντης, Φιλίππου, Διονυσόπουλος, Αυγέρης, Ράπτης, Ζαφειρόπουλος, Μαμάσης, Θεοδωράκης, Γεωργάτος, Πόζης.