Δευτέρα, 06 Οκτώβριος 2014 12:15

ΒΟΛΕΪ: Στο τεχνικό τιμ του Ακρίτα ο Βασίλης Ξεροβάσιλας

Γράφτηκε από τον
ΒΟΛΕΪ: Στο τεχνικό τιμ του Ακρίτα ο Βασίλης Ξεροβάσιλας

Στο τεχνικό τιμ του Ακρίτα Καλαμάτας προστέθηκε ο γνωστός Μεσσήνιος προπονητής Βασίλης Ξεροβάσιλας, ο οποίος θα αναλάβει τις ακαδημίες του συλλόγου.


Η σχετική ανακοίνωση του Ακρίτα αναφέρει:
«Καλωσορίσουμε στην αθλητική οικογένεια του Ακρίτα το μεγάλο Μεσσήνιο αθλητή Βασίλη Ξεροβάσιλα, ο οποίος αναλαμβάνει προπονητικό ρόλο στις ακαδημίες της ομάδας μας με στόχο, μαζί με την υπόλοιπη προπονητική ομάδα, την ανάδειξη νέων αθλητών και αθλητριών στο Μεσσηνιακό βόλεϊ.
Ο Βασίλης έχει μεγάλη ιστορία στο χώρου του βόλεϊ, διεθνής παίκτης με 34 συμμετοχές ενώ κατά την διάρκεια της αθλητικής του καριέρας με τον Ολυμπιακό έχει πανηγυρίσει 6 πρωταθλήματα και τρία κύπελλα καθώς και μια 2η θέση στο πρωταθλητριών Ευρώπης. Επίσης με τις εθνικές ομάδες έχει 1η παγκόσμια θέση σε στρατιωτικό πρωτάθλημα χωρών καθώς και πολλές Βαλκανικές και Μεσογειακές νίκες.
Ως προπονητής έχει δουλέψει σε πολλούς συλλόγους όπως η Δραπετσώνα, γυναίκες Ολυμπιακού, Δεξαμενή Μεταμόρφωσης, Μίλωνα, ΓΕ Μεσσηνίας και τελευταία του ομάδα ήταν η Παλλήνη με την οποία ανέβηκε στην Α2 εθνική κατηγορία γυναικών. Καλή αθλητική χρονιά ευχόμαστε κόουτς να έχουμε με υγεία και πολλές επιτυχίες».