Παρασκευή, 24 Μάρτιος 2023 16:15

ΒΟΛΕΪ ΛΥΚΕΙΩΝ: Πρόκριση για το 3ο Καλαμάτας, 2-0 σετ το ΓΕΛ Μεγαλόπολης

Γράφτηκε από τον

Το 3ο ΓΕΛ Καλαμάτας κατέκτησε φέτος τον τίτλο στο πρωτάθλημα βόλεϊ λυκείων της Μεσσηνίας και έτσι εκπροσωπεί το νομό στο πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα.

Τα κορίτσια του 3ου ΓΕΛ αντιμετώπισαν χθες σε νοκ – άουτ ματς στο Κλειστό της Παραλίας το ΓΕΛ Μεγαλόπολης και επικράτησαν με 2-0 σετ, παίρνοντας την πρόκριση για την επόμενη φάση. Στο πρώτο σετ οι φιλοξενούμενες ήταν ανταγωνιστικές μέχρι το 13-14. Στη συνέχεια η μεσσηνιακή ομάδα ανέβασε στροφές και επικράτησε με 25-16. Στο δεύτερο σετ το 3ο κέρδισε άνετα με 25-11 και ετοιμάζεται πλέον για το επόμενο παιχνίδι που θα είναι είτε με το Αργος, είτε με το Ναύπλιο την προσεχή εβδομάδα.
Το ματς διαιτήτευσαν η Νικολέττα Τσιμικλή και ο Ανδρέας Χριστοδουλόπουλος.
3ο ΓΕΛ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ (Γιώργος Μαυρέας): Μουργή, Μπαστακού, Χριστοφιλοπούλου, Γαλανοπούλου, Χρυσομάλλη, Σακκά, Μπίτσικα (λ), Ζόμπολα, Παρθένιου, Κατσινέλλου. Στον πάγκο ήταν Κακαλέτρη, Μπούνα (λ), Τσουκαλά, Μαγκουρίλου.
ΓΕΛ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ (Χρυσάνθη Κουπαρίτσα): Κυριακοπούλου, Μαρκολέφα, Αργυροπούλου, Μητροπούλου, Κόκκο, Γεωργανά. Στον πάγκο ήταν Δρούλια, Καρβέλα, Κόνιαρη, Ρραπάι, Λιακοπούλου.