Παρασκευή, 26 Μαϊος 2023 12:34

PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Με Μυτσκίδη για 7η σεζόν ο Απόλλων

Γράφτηκε από τον

Με την ίδια συνταγή στον πάγκο θα πορευτεί και τη νέα σεζόν ο Απόλλων Καλαμάτας.

Η μεσσηνιακή ομάδα έδωσε τα χέρια με τον Μπάμπη Μυτσκίδη, ο οποίος έχει οδηγήσει σε μεγάλες επιτυχίες τον Απόλλωνα, με αποκορύφωμα την άνοδο στην Pre League βόλεϊ γυναικών και χάνοντας στο τάι μπρέικ πέρυσι την άνοδο στην κορυφαία κατηγορία. Φέτος ο Απόλλων έκανε και πάλι πορεία πρωταθλητισμού, αλλά δεν μπόρεσε στα πλέι οφ να πάρει το εισιτήριο της ανόδου. Ο Μπάμπης Μυτσκίδης ετοιμάζεται για την 7η σεζόν του στον σύλλογο, έχοντας δίπλα του τους Χρήστο Δημητρακόπουλο και Κώστα Κουτράκη, που ανανέωσαν επίσης τη συνεργασίας τους.

Συνεχίζουν και οι Δημητρακόπουλος, Κουτράκης

Αναλυτικά η ανακοίνωση: “Η διοίκηση μας ανακοινώνει την συνέχιση της συνεργασίας μας με τη προπονητική μας ομάδα. Ο Μπάμπης Μυτσκίδης θα βρεθεί στα ηνία της γυναικείας ομάδας για 7η συνεχόμενη χρονιά ανανεώνοντας την εμπιστοσύνη της διοικήσεως μας προς το πρόσωπό του για τη πολύ καλή δουλειά που επιτελεί από την αρχή της επαναδραστηριοποίησης του τμήματος μας.
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά δίπλα του θα βρίσκονται οι Χρήστος Δημητρακοπουλος και Κώστας Κουτρακης, που στην περασμένη σεζόν έδωσαν τα μέγιστα στην προσπάθεια μας .
Το τεχνικό επιτελείο θα θα εμπλουτιστεί τις επόμενες μέρες με ένα πρόσωπο νέο ως προς τη προπονητική, αλλά καθόλου άγνωστο στο χώρο της πετοσφαιρίσεως. Η οργάνωση του τμήματος μας προχώρα με γρήγορους ρυθμούς και αναμένετε όλοι σημαντικά νέα μας τις επόμενες μέρες και προς αυτή την κατεύθυνση, όσο και σε νέες συνεργασίες”.