Παρασκευή, 17 Οκτώβριος 2014 07:57

A2 ΕΘΝΙΚΗ ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Ο Ακρίτας Καλαμάτας ετοιμάζεται για την πρεμιέρα της Κυριακής με Θρίαμβο Χαϊδαρίου

Γράφτηκε από τον

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ακρίτα Καλαμάτας θα συμμετέχει φέτος για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στο πρωτάθλημα της Α2 εθνικής και άπαντες στις τάξεις της είναι έτοιμη για την Κυριακάτικι πρεμιέρα.


Η Μεσσηνιακή ομάδα θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της από το Κλειστό της Παραλίας όπου στις 5 μ.μ. θα υποδεχθεί τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου που επιστρέφει στην κατηγορία μετά από τέσσερα χρόνια και προπονήτρια της οποίας είναι η Χαρά Σάκκουλα.
O αγώνας αναμένεται δύσκολος και η ομάδα του Ακρίτα έχει στόχο την κατάκτηση της νίκης, ώστε να επιτύχει την καλύτερη δυνατή έναρξη των φετινών αγωνιστικών της υποχρεώσεων.
Τον Κυριακάτικο αγώνα θα διαιτητεύσουν οι  Κτενας και Γεμένης.

Κάλεσμα στον κόσμο

Η διοίκηση της ομάδας λοιπόν καλεί τον κόσμο να δώσει το παρών στο γήπεδο και να στηρίξει τη νέα προσπάθεια του Ακρίτα. Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:
«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ακρίτα Καλαμάτας, το τεχνικό επιτελείο καθώς και όλες οι παίκτριες της ομάδας καλούν τους φίλους του βόλεϊ αλλά και όλο το φίλαθλο κόσμο της Καλαμάτας να δώσει το παρών και να γεμίσει το Κλειστό του Γηπέδου του Δημοτικού Σταδίου  Καλαμάτας, δίνοντας την μεγάλη ώθηση στην ομάδα ώστε να φτάσει στη νίκη.
Τα εισιτήρια διαρκείας της ομάδα κοστίζουν 15 ευρώ και αφορούν στα δέκα εντός έδρας παιχνίδια της στο πρωτάθλημα».

Το ρόστερ της ομάδας

Ο Ακρίτας ξεκινά το φετινό πρωτάθλημα με ανανεωμένο, ενισχυμένο και φιλόδοξο ρόστερ.
Συγκεκριμένα ο προπονητής Δημήτρης Καθάριος θα έχει στην διάθεση του τις παρακάτω παίκτριες.
Πασαδόροι: Νάνσυ Πανταζοπούλου, Ερμιόνη Ιωσηφίδη (από Λύκαια), Αγγελική Σπηλιωτοπούλου.
Ακραίες: Ελίνα Μποτσάκη (Απόλλων Πάτρας), Μαρία Χάσκου, Ιωάννα Μαντούδη (Φοίνικας Πειραιά), Μαρία Κουτίβα, Μελίνα Κατσόγιαννη, Σύνθια Σταθουλοπούλου, ΜπέττυΑργυροπούλου.
Κεντρικές: Δήμητρα Νικολακοπούλου (Απόλλων Πάτρας), Σοφία Καρακύκλα, Ευτέρπη Κουκούτση, Αφροδίτη Βέλμαχου (Μεσσηνιακός), Μήνα Πολύδερα (Αρκαδικός), Ελένη Κάβουρα (Αρκαδικός), Πόπη Αλεξανδροπούλου, Αλεξάνδρα Φουρναράκη.
Διαγώνιες: Αφροδίτη Ορφανέα, Έλενα Δεδούση (ΕΑ Πατρών), Αλεξάνδρα Κυβέλου, ΘένιαΚουτίβα.
Λίμπερο: Βάσω Αθανασοπούλου, Γωγώ Μαυρέα, Δήμητρα Παυλέα, Θεώνη Μπούνα (Μεσσηνιακός), Λυδία Μπακαράκη (ΝΟΚ).

Συνεχίζονται
οι εγγραφές

Τέλος, οι εγγραφές παιδιών ηλικίας 4-15 ετων  για την ακαδημία συνεχίζονται κάθε Σάββατο και Κυριακή (από 9.30 π.μ. έως 12 μ.μ.) στο Κλειστό της Παραλίας. Η μηνιαία συνδρομή είναι 15 ευρώ, ενώ υπάρχουν ειδικές τιμές για αδελφάκια. Συνεχίζεται, ακόμη, για δεύτερη χρονιά η παροχή ειδικών εκπτώσεων σε όλα τα μέλη της ομάδας μας από τους χορηγούς μας και μάλιστα σε ακόμα μεγαλύτερο βαθμό σε σχέση με τη περσινή χρονιά.