Σάββατο, 18 Οκτώβριος 2014 14:46

Α2 ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου υποδέχεται αύριο ο Ακρίτας

Γράφτηκε από τον

Ξεκινά αύριο Κυριακή στις 5 το απόγευμα στο κλειστό της παραλίας την τρίτη συνεχόμενη παρουσία του στην Α2 εθνική κατηγορία ο Ακρίτας Καλαμάτας με αντίπαλο την ομάδα του Θρίαμβου Χαϊδαρίου η οποία επέστρεψε σε αυτήν μετά από απουσία 4 χρόνων και έχει προπονήτρια ένα από τα μεγάλα ονόματα του παρελθόντος, την Χαρά Σάκκουλα.


Αγωνιστικά ο τεχνικός της Καλαματιανής ομάδας Δημήτρης Καθάρειος θα κάνει σήμερα την τελευταία ελαφράς μορφής όπως συνηθίζεται προπόνηση επαναλαμβάνοντας μεταξύ άλλων στις αθλήτριές του τα δυνατά και αδύνατα σημεία των αντιπάλων τους ώστε αυτές να διεκδικήσουν με πολλές αξιώσεις το καλό βαθμολογικό αποτέλεσμα από ένα καλό αντίπαλο.
Εκτός πάντως από τις αγωνιστικές διαθέσεις του Καθάρειου και των αθλητριών του, ρόλο στην θετική εξέλιξη της συνάντησης για την Καλαματιανή ομάδα μπορούν να διαδραματίσουν οι φίλοι της και όχι μόνο με την παρουσία τους στις κερκίδες του κλειστού της παραλίας. Τέλος διαιτητικό δίδυμο της συνάντησης θα είναι οι Κτενάς και Γεμενής.
• Για το πρωτάθλημα των νεανίδων. ο Ακρίτας θα υποδεχθεί σήμερα στις 8 μ.μ. στο Κλειστό της Παραλίας τον ΑΟ Ναυπλίου. Διαιτητής θα είναι ο Χριστοδουλόπουλος.