Σάββατο, 18 Οκτώβριος 2014 09:32

Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΒΟΛΕΪ: Να ξεκινήσει με νίκη θέλει η Καλαμάτα '80 - υποδέχεται σήμερα τον Κόροιβο

Γράφτηκε από τον
Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΒΟΛΕΪ: Να ξεκινήσει με νίκη θέλει η Καλαμάτα '80 - υποδέχεται σήμερα τον Κόροιβο

Πρεμιέρα σήμερα για την ομάδα βόλεϊ της Καλαμάτας '80 η οποία υποδέχεται στις 6 το απόγευμα στο κλειστό της παραλίας την νεοφώτιστη αλλά με παρελθόν στην Α2 εθνική ομάδα του Κόροιβου Αμαλιάδας.
Στόχος φυσικά θα είναι η τρίποντη νίκη, παρά τις δυσκολίες που πολλές φορές κρύβει μια πρεμιέρα.


Στα συν της φετινής προσπάθειας της Μεσσηνιακής ομάδας είναι σίγουρα η περσινή εξαιρετική πορεία που έφερε πολύ κόσμο στις κερκίδες του κλειστού της παραλίας κάτι το οποίο οι υπεύθυνοι της ευελπιστούν ότι θα συνεχιστεί και στην σημερινή κόντρα με την γειτονικό Κόροιβο.
Βέβαια σημαντικό ακόμη στοιχείο στο πιθανό θετικό ξεκίνημα είναι ότι στην άκρη του πάγκου κάθεται πλέον ένα από τα μεγάλα ονόματα του Ελληνικού βόλεϊ, ο Χρήστος Δημητρακόπουλος καθώς και ότι έγιναν κάποιες ουσιαστικές μεταγραφικές κινήσεις.
Στο μεταξύ ο αρχηγός της Μεσσηνιακής ομάδας Δήμος Μπουσούνης εκτιμά ότι η ομάδα του είναι πανέτοιμη για την πρεμιέρα ωστόσο τονίζει πως χρειάζεται σοβαρότητα και συγκέντρωση.
«Είμαστε 100% έτοιμοι από σωματική κατάσταση και στα φιλικά δείξαμε ενθαρρυντικά στοιχεία. Όμως οι επίσημες υποχρεώσεις απαιτούν σοβαρότητα και ελπίζουμε να είμαστε όλοι συγκεντρωμένοι. Δεν πρέπει να ξεχνάμε άλλωστε ότι η βασική μας εξάδα έχει μικρό μ.ο. ηλικίας οπότε χρειάζεται προσοχή. Ελπίζουμε να μας στηρίξει και φέτος ο κόσμος και ελπίζουμε να πάμε καλά».
Διαιτητές της συνάντησης θα είναι οι Σαραβελάκης και Χανδρινός.