Δευτέρα, 11 Σεπτεμβρίου 2023 11:54

Επίσημη έναρξη σεζόν στον Απόλλωνα Καλαμάτας

Γράφτηκε από τον

Με μια εκδήλωση - γιορτή, θα ξεκινήσει σήμερα και επίσημα η αγωνιστική περίοδος για το τμήμα βόλεϊ του Απόλλωνα Καλαμάτας.

Η έναρξη θα γίνει στις 8.30 το βράδυ με τον καθιερωμένο αγιασμό, για όλες τις ομάδες που διαθέτει το τμήμα βόλεϊ της Καλαματιανής ομάδας. Αμέσως μετά στις 9 μ.μ. θα γίνει η παρουσία του προπονητικού επιτελείου και των αθλητριών της γυναικείας ομάδας, η οποία κτίζεται με στόχο να πάρει την άνοδο για τη μεγάλη κατηγορία του Ελληνικού βόλεϊ.
Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση του ιστορικού συλλόγου για την αποψινή εκδήλωση, είναι η ακόλουθη: “Μια γιορτή που σηματοδοτεί την έναρξη της αγωνιστικής χρονιάς και με μεγάλη μας χαρά και τιμή καλούμε αθλητές/αθλήτριες, προπονητές/προπονήτριες, παιδιά ακαδημιών, φίλους, γονείς και συγγενείς, τους χορηγούς της ομάδος μας και ανθρώπους που αγαπούν τον αθλητισμό από όλες τις ομάδες της πόλης μας και όχι μόνο.
Πριν την έναρξη της γιορτής που θα περιλαμβάνει μπουφέ και εκπλήξεις για τους μικρούς μας φίλους, θα προηγηθεί ο αγιασμός όλων των τμημάτων του συλλόγου.
Επίσης, θα πραγματοποιηθεί σχετική ενημέρωση για τις καινοτομίες που θα εισάγουμε για την νέα αγωνιστική σεζόν 2023/2024 (βλέπε my team εφαρμογή), θα πληροφορηθείτε και για το πρόγραμμα των σχετικών προπονήσεων των αναπτυξιακών τμημάτων του συλλόγου, ενώ παράλληλα θα έχετε την ευκαιρία να μιλήσετε με όλους τους προπονητές των ακαδημιών μας και να ενημερωθείτε για ότι σας απασχολεί, είτε είστε μέλος της ομάδας είτε θέλετε να γίνετε στο μέλλον.
Θα ακολουθήσει προπόνηση της γυναικείας ομάδας ανοικτή σε όλα τα παιδιά όπως πάντα”.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης

Αναλυτικά το πρόγραμμα της εκδήλωσης έχεις ως εξής: Στις 8.30 μ.μ. θα τελεστεί ο αγιασμός, στις 9 μ.μ. θα γίνει παρουσίαση του τεχνικού επιτελείου, στις 9.15 μ.μ. παρουσίαση των παικτριών και ένα τέταρτο αργότερα θα δοθεί μίνι συνέντευξη τύπου.
Θα ακολουθήσει γνωριμία των νεαρών αθλητών-αθλητριών με τις αθλήτριες της γυναικείας ομάδας, οι οποίες θα υπογράψουν αυτόγραφα σε φανέλες και μπάλες που θα φέρουν τα παιδιά. Ακόμη θα γίνει κλήρωση με διάφορα δώρα μεταξύ των οποίων: επίσημη εμφάνιση της ομάδας, με υπογραφές όλων των παικτριών, μπάλα με υπογραφές όλων των παικτριών, ετήσια δωρεάν συνδρομή για ένα παιδί που θα εγγραφεί για πρώτη φορά στο σύλλογο μας, καθώς και άλλα δώρα!

Με βάρη και τακτική οι προπονήσεις

Πιο έντονο θα είναι αυτή την εβδομάδα το πρόγραμμα των προπονήσεων για τις αθλήτριες του Απόλλωνα. Θα είναι μια καυτή εβδομάδα, όπως την χαρακτήρισε ο προπονητής Μπάμπης Μυτσκίδης σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του. Ο έμπειρος προπονητής σε σύντομη δήλωση του ανέφερε: “Ερχεται καυτή εβδομάδα, όπου βάζουμε πράγματα στην ομάδα. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει περισσότερη εκγύμναση με βάρη και πιο πολύ τακτικά κομμάτια”.
Το προσεχές Σαββατοκύριακο ο Απόλλωνας θα δώσει τα πρώτα του φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας εκτός έδρας. Αρχικά το Σάββατο θα αντιμετωπίσει στο Κλειστό της Νέας Ερυθραίας τις Αμαζόνες και την Κυριακή αναμετρηθεί με τον Ηλυσιακό.