Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου 2023 13:37

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Την 3η θέση κατέκτησε στο τουρνουά της Πρέβεζας

Γράφτηκε από τον
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Την 3η θέση κατέκτησε στο τουρνουά της Πρέβεζας

Την 3η θέση κατέκτησε ο Απόλλων Καλαμάτας στο τουρνουά που συμμετείχε το διήμερο 22 και 23 Σεπτεμβρίου στην Πρέβεζα.

Η Καλαματιανή ομάδα που χρειάζεται αρκετή δουλειά για να φτάσει στο επιθυμητό σημείο, ηττήθηκε την Παρασκευή από τον Αρη με 3-1 και το Σάββατο κέρδισε με το ίδιο σκορ τον ΑΟ Λαμίας, όμως η εικόνα που έβγαλαν οι αθλήτριες δεν ικανοποίησε τον προπονητή Μπάμπη Μυτσκίδη, ο οποίος μιλώντας στην “Ελευθερία” τόνισε ότι η ομάδα έκανε πολλά λάθη, δεν είχε καλό ρυθμό στα παιχνίδια και θα πρέπει στον ένα μήνα που απομένει μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος να βελτιωθεί σημαντικά και να παρουσιαστεί έτοιμη στα επίσημα ματς. Επίσης η Καμερουνέζα πασαδόρος Γιολάντα Γκιγκολό, που χρησιμοποιήθηκε και στα δύο παιχνίδια θα χρειαστεί χρόνο ώστε εγκλιματιστεί στην ομάδα, αφού βρίσκεται λίγες ημέρες στην Καλαμάτα. Οσο για τα αποτελέσματα στα δύο ομάδα δεν λένε τίποτα, αφού το βάρος πέφτει στο κτίσιμο της ομάδας για να παρουσιαστεί έτοιμη στην έναρξη του πρωταθλήματος.
Η Καλαματιανή ομάδα αντιμετώπισε δύο ομάδες της Volley League, την Παρασκευή έπαιξε με τον Αρη, όπου έχασε με 3-1, αν και επικράτησε στο πρώτο σετ, ενώ το Σάββατο αναμετρήθηκε με τον ΑΟ Λαμίας τον οποίο νίκησε με 3-1.

ΑΡΗΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 3-1

Τα σετ: 21-25, 25-20, 25-20, 25-20
Ο Μπάμπης Μυτσκίδης χρησιμοποίησε στο ξεκίνημα τις Γκιγκολό, Καραφουλίδου, Φάκη, Βαρμπάνονα, Αρβανιτοπούλου, Κοκκότη, Ν. Γιόλλα (λ). Στη συνέχεια έπαιξαν και οι Μαυροειδή, Ρωσσιάδου, Ευθυμιοπούλου (λ), Ε. Γιόλλα.

ΑΟ ΛΑΜΙΑΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 1-3

Τα σετ: 22-25, 25-18, 24-26, 15-25
Σε αυτό το ματς ο κ. Μυτσκίδης χρησιμοποίησε τις Γκιγκολό, Καραφουλίδου, Φάκη, Βαρμπάνονα, Αρβανιτοπούλου, Κοκκότη, Ν. Γιόλλα (λ), Μαυροειδή Κάκα.

Τα αποτελέσματα του τουρνουά

Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου
Φ.Γ.Σ. Πρέβεζας – ΑΟ Λαμίας 3-2Αρης – Απόλλων Καλαμάτας 3-1

Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου
Μικρός τελικός: Α.Ο Λαμίας - Απόλλων Καλαμάτας 1-3
Μεγάλος τελικός: Φ.Γ.Σ Πρέβεζας - Αρης Θεσσαλονίκης 3-2

Οι απονομές

Ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού του δήμου Πρέβεζας Λεωνίδας Αργυρός, βράβευσε τον Απόλλωνα για την κατάκτηση της 3ης θέσης. Τον Φιλαθλητικό Πρέβεζας για την κατάκτηση του τουρνουά βράβευσε ο Δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος, την ομάδα του Άρη Θεσσαλονίκης ο περιφερειακός σύμβουλος Π.Ε Πρέβεζας Θοδωρής Κορωναίος ως εκπρόσωπος της περιφέρειας και τον ΑΟ Λαμίας η πρόεδρος του Φιλαθλητικού Πρέβεζας Ιφιγένεια Τέφα.

Φιλική νίκη χθες στην Κόρινθο

Απέναντι σε πιο βατό αντίπαλο, σε σχέση με τις δύο ομάδες που αντιμετώπισε στον τουρνουά της Πρέβεζας, ο Απόλλωνας στο τρίτο κατά σειρά φιλικό που έδωσε χθες στην Κόρινθο με την τοπική ομάδα κέρδισε 3-0 σετ, ενώ οι προπονητές συμφώνησαν να γίνει ένα ακόμη στο οποίο επικράτησαν οι γηπεδούχες.
Σχετικά με αυτό το παιχνίδι, ο έμπειρος προπονητής μας είπε: “Η ομάδα έδειξε καλύτερη εικόνα, όμως και ο αντίπαλος δεν ήταν τόσο δυνατός όσο οι δύο ομάδες που αντιμετωπίσαμε στο τουρνουά της Πρέβεζας. Ηταν ένα καλό τεστ στο στο οποίο βγήκαν χρήσιμα συμπεράσματα, όπως και από τα παιχνίδια του τουρνουά. Οπως προανέφερα υπήρχε διαφορά δυναμικότητας σε σχέση με Αρη και Λαμία, όμως παρουσιάσαμε ένα σοβαρό πρόσωπο και βγάλαμε χρήσιμα συμπεράσματα. Τώρα επιστρέφουμε στις προπονήσεις και θα κοιτάξουμε να διορθώσουμε τα λάθη μας, να βελτιώσουμε τις αδυναμίες μας και σιγά-σιγά να μπορέσουμε να δείξουμε το επιθυμητό πρόσωπο”.
Στο χθεσινό φιλικό ο Μπάμπης Μυτσκίδης χρησιμοποίησε τις Γκιγκολό, Καραφουλίδου, Φάκη, Καραμούντζου, Αρβανιτοπούλου, Ρωσσιάσου, Ευθυμιοπούλου (λ), Μαυροειδή, Κοκκότη, Κάκα, Ν. Γιόλλα (λ), Μαυροειδή, Ρωσσιάδου, Ευθυμιοπούλου, Ε. Γιόλλα.