Τετάρτη, 27 Σεπτέμβριος 2023 13:22

ΚΑΛΑΜΑΤΑ ‘80: Το πρόγραμμα του τουρνουά στη μνήμη του Γιάννη Μπουσούνη

Γράφτηκε από τον

Ανακοινώθηκε χθες το πρόγραμμα του τουρνουά στη μνήμη του Γιάννη Μπουσούνη, παλιού προέδρου και παράγοντα της Καλαμάτας ‘80, που θα διεξαχθεί από την προσεχή Παρασκευή έως την Κυριακή 1 Οκτωβρίου στο Κλειστό της Παραλίας.

Το τουρνουά που διοργανώνεται για έβδομη συνεχόμενη χρονιά από τους “Λύκους”, με τη συμμετοχή του Παναθηναϊκού, του Φλοίσβου Παλαιού Φαλήρου και του Πανιωνίου.
Αρχή γίνεται την Παρασκευή το απόγευμα με το σπουδαίο ματς ανάμεσα στην Καλαμάτα ‘80 και Παναθηναϊκού, το Σάββατο θα γίνουν οι δύο ημιτελικοί, με την ομάδα του Παναγιώτη Ντάκουρη να παίζει με τον Πανιώνιο και την Κυριακή θα διεξαχθούν οι τελικοί.
Η ανακοίνωση της καλαματιανής ομάδας για το σπουδαίο αυτό τουρνουά αναφέρει:
“Η διοίκηση της ομάδας μας ανακοινώνει τις φιλικές αναμετρήσεις που θα πραγματοποιηθούν στα πλαίσια του 7ου Τουρνουά "Γιάννης Μπουσούνης" από την ερχόμενη Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου έως και την Κυριακή 1 Οκτωβρίου
- Παρασκευή 29/9
19.30 ΑΟ Καλαμάτα 1980 - Παναθηναϊκός ΑΟ
- Σάββατο 30/9
17.00 Α’ Ημιτελικός Παναθηναϊκός ΑΟ - Φλοίσβος Παλαιού Φαλήρου
19.30 Β’ Ημιτελικός ΑΟ Καλαμάτα 1980 - Πανιώνιος ΓΣ
- Κυριακή 1/10
15.30 Μικρός Τελικός
18.00 Μεγάλος Τελικός και Απονομές
Θα ακολουθήσει ανακοίνωση για τον τρόπο με τον οποίο οι φίλαθλοι της πόλης μας θα έχουν πρόσβαση στις κερκίδες του Δημοτικού Σταδίου Καλαμάτας προκειμένου να παρακολουθήσουν από κοντά τις αναμετρήσεις”.