Παρασκευή, 06 Οκτωβρίου 2023 11:04

ΚΑΛΑΜΑΤΑ ‘80: Διήμερο στην Αθήνα για φιλικά

Γράφτηκε από τον
ΚΑΛΑΜΑΤΑ ‘80: Διήμερο στην Αθήνα για φιλικά

Με δύο εκτός έδρας φιλικά ματς θα ολοκληρωθεί η εβδομάδα για την Καλαμάτα ‘80.

Οι “λύκοι” θα αντιμετωπίσουν σήμερα στις 6.30 μ.μ. τον Φλοίσβο Παλαιού Φαλήρου, που θεωρείται φαβορί για τον τίτλο στην Pre League ανδρών και το Σάββατο την ίδια ώρα, τον πρωταθλητή Ελλάδας Ολυμπιακό. Ο Παναγιώτης Ντάκουρης θα έχει την ευκαιρία να συνεχίσει τις δοκιμές ενόψει της έναρξης των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων. Στις 21 Οκτωβρίου θα διεξαχθεί εκτός απροόπτου το Λιγκ Καπ και μία εβδομάδα αργότερα θα κάνει πρεμιέρα η Volley League, όπου η Καλαμάτα ‘80 θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην ιστορία της. Γι’ αυτό και η προετοιμασία περιλαμβάνει δυνατά τεστ.
Αγωνιστικά, οι Οκάμπο, Ντάκουρης και Αλεξάκης ταλαιπωρούνται από προβλήματα τραυματισμών και ίσως προφυλαχθούν.

Ευχάριστη έκπληξη

Στο μεταξύ, μια ευχάριστη έκπληξη δέχτηκαν την Τρίτη οι παίκτες και το τεχνικό τιμ της Καλαμάτας ‘80, καθώς στην προπόνηση βρέθηκαν τα παιδιά του ΕΕΕΕΚ Καλαμάτας, που προπονήθηκαν μαζί με τους “λύκους” και το χάρηκαν με τη ψυχή τους.
“Την Τρίτη 3 Οκτωβρίου η καθιερωμένη μας πρωινή προπόνηση έγινε πιο ευχάριστη!
Με μεγάλη μας χαρά δεχθήκαμε επίσκεψη από τα παιδιά του ΕΕΕΕΚ Καλαμάτας, συνομιλήσαμε και προπονηθήκαμε μαζί τους. Από τα χαμόγελα των παιδιών ένα συμπέρασμα αποκομίσαμε: O αθλητισμός είναι για όλους”, αναφέρει η ανακοίνωση της ομάδας.