Σάββατο, 25 Οκτώβριος 2014 11:42

Α2 ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Εντός έδρας πρεμιέρα του Μεσσηνιακού σήμερα με βραβεύσεις και… ροκ ρυθμούς

Γράφτηκε από τον

Πρεμιέρα σήμερα το απόγευμα στις 5 των εντός έδρας αγωνιστικών υποχρεώσεων του Μεσσηνιακού με την αναμέτρηση κόντρα στον φιλόδοξο για μια ακόμη χρονιά ΑΟΦ Πορφύρα.


Η προπονήτρια Γωγώ Σουρή δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και έχει όλες τις αθλήτριες, που αποτελούν το ρόστερ της ομάδας στην διάθεσή της.
Ρόλο σε αυτό το παιχνίδι που θα σφυρίξουν οι Κορίνθιοι Γεμενής, Κωνσταντινόπουλος αναμένεται να διαδραματίσουν οι φίλοι του Μεσσηνιακού και όχι μόνο με την σημαντική όπως θέλουν να πιστεύουν οι υπεύθυνοι του παρουσία τους στις κερκίδες του κλειστού της παραλίας.

Η ομάδα του 1984
και το ροκ τραγούδι

Πριν τον αγώνα ο Μεσσηνιακός θα τιμήσεις τις 12 αθλήτριές του του έτους 1984, που ανέβασαν την ομάδα στη Α΄ Εθνική. Συγκεκριμένα θα τιμηθούν οι αθλήτριες Ρεσβάνη Κωνσταντίνα, Τσιριμπή Μαρία, Πέτροβα Ελένη, Γυφτέα Μαρία, Σαμίου Θεώνη, Ζαχαρέα Αθηνά, Πράττη Μαρία, Καπόγλη Σταυρούλα, Βουδικλάρη Σταυρούλα, Μυτακίδη Κρυσταλλένια, Περρωτή Αφροδίτη και Βρυώνη Ιωάννα. Επίσης θα ακουστεί για πρώτη φορά επίσημα το ροκ τραγούδι  της ομάδας, που συνέθεσε ο Βασίλης Καραβίας με την μπάντα Dreamonition και δώρισε στον Μεσσηνιακό.
«Καλούμε τους φιλάθλους να ενισχύσουν την προσπάθεια της ομάδας», αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου.

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ