Κυριακή, 29 Οκτωβρίου 2023 11:23

ΞΕΚΙΝΑ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΓΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ‘80: Πρώτο ματς στη Volley League με Αθλο Ορεστιάδας στο Κλειστό

Γράφτηκε από τον
ΞΕΚΙΝΑ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΓΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ‘80: Πρώτο ματς στη Volley League με Αθλο Ορεστιάδας στο Κλειστό

Η στιγμή που περίμενε για χρόνια το κοινό του βόλεϊ στη Μεσσηνία έφθασε.

Το όνειρο έγινε πραγματικότητα και το Κλειστό του Δημοτικού Σταδίου, φορά σήμερα τα γιορτινά του για να φιλοξενήσει στις 7 μ.μ. το ματς της Καλαμάτας ‘80 με τον Αθλο Ορεστιάδας. Ενα παιχνίδι που θα γραφτεί στην ιστορία ανεξαρτήτως αποτελέσματος, αφού είναι το πρώτο που θα δώσει η μεσσηνιακή ομάδα για τη Volley League ανδρών!
Οι “λύκοι” είναι έτοιμοι για τη πρεμιέρα στο επαγγελματικό βόλεϊ και φιλοδοξούν να συνδυάσουν με νίκη αυτό το γεγονός.
Την περασμένη εβδομάδα πήραν μια “γεύση” από το τι θα συναντήσουν με τη συμμετοχή για πρώτη φορά στο Λιγκ Καπ και συγκεκριμένα στην προκριματική φάση στην Ορεστιάδα. Η Καλαμάτα ‘80 ηττήθηκε στο τάι μπρέικ τόσο από τον Αθλο, όσο και από τον Πήγασο Πολίχνης και αποκλείστηκε από τα προημιτελικά.
Ο μεγάλος στόχος όμως, είναι το πρωτάθλημα και το ταξίδι ξεκινά ενώπιον του κοινού της, που αναμένεται να δώσει βροντερό παρών και να θυμίσει τις μέρες που πριν από δεκαετίες αγωνιζόταν ο Μεσσηνιακός στα μεγάλα σαλόνια.
Το πρώτο σερβίς για τη Volley League έγινε χθες με το ματς του Παναθηναϊκού με το Μίλωνα, ενώ σήμερα το πρόγραμμα περιλαμβάνει δύο αναμετρήσεις, αυτή στο Κλειστό και το ματς στη Σύρο ανάμεσα στον τοπικό Φοίνικα και τον Πήγασο. Η πρώτη αγωνιστική ολοκληρώνεται τη Δευτέρα με το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στον πρωταθλητή Ολυμπιακό και τον κυπελλούχο ΠΑΟΚ
Συνοπτικά το πρόγραμμα της πρεμιέρας έχει ως εξής:

Παναθηναϊκός - Μίλων χθες

Κυριακή
Φοίνικας Σύρου - Πήγασος Πολίχνης, 5 μ.μ.
Καλαμάτα ‘80 - Άθλος Ορεστιάδας, 7 μ.μ.

Δευτέρα
Ολυμπιακός. - ΠAOK 5 μ.μ.
Ρεπό: Κηφισιά