Δευτέρα, 20 Νοεμβρίου 2023 11:07

ΚΑΛΑΜΑΤΑ '80: Να ζευγαρώσει τις νίκες απόψε με Φοίνικα Σύρου

Γράφτηκε από τον

Συνέχεια στη μεγάλη νίκη επί της Κηφισιάς θέλει να δώσει η Καλαμάτα '80.

Η μεσσηνιακή ομάδα θα υποδεχτεί σήμερα στις 8.15 μ.μ. στο Κλειστό του Δημοτικού Σταδίου τον Φοίνικα Σύρου, στο ματς με το οποίο θα ολοκληρωθεί η 4η αγωνιστική στην Volley League ανδρών και θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ3.
Οι "λύκοι" με νίκη θα πιάσουν τον Φοίνικα στην τρίτη θέση και θα είναι πίσω μόνο από τις μεγάλες δυνάμεις του ελληνικού βόλεϊ, Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, που ξεπέρασαν το Σάββατο τα εμπόδια της Κηφισιάς και του Αθλου Ορεστιάδας, αντίστοιχα. Οι "ερυθρόλευκοι" οδηγούν την κούρσα με 12 βαθμούς και ακολουθούν οι "πράσινοι" με 11 βαθμούς, ενώ ο σημερνός αντίπαλος της Καλαμάτας '80 έχει 7 βαθμούς. Στα αξιοσημείωτα ότι και οι δύο ομάδες προέρχονται στο πρωτάθλημα από νίκη επί της Κηφισιάς. Οι Μεσσήνιοι την έκαναν την 2η αγωνιστική στην Αθήνα και οι Νησιώτες την τρίτη αγωνιστική στη Σύρο.
Η Καλαμάτα '80 είχε ρεπό την περασμένη αγωνιστική και την ευκαιρία για ξεκούραση, καθώς πριν το πρωτάθλημα είχε δώσει παιχνίδια και για το Λιγκ Καπ. Το σημερινό θα είναι το δεύτερο παιχνίδι ενώπιον του κοινού της. Στην πρεμιέρα είχε ηττηθεί στο τάι μπρέικ από τον Αθλο Ορεστιάδας, αλλά "ρέφαρε" με το διπλό στην Κηφισιά, που ήταν και η πρώτη νίκη της ιστορίας της στην επαγγελματική κατηγορία.
Το ζητούμενο πλέον είναι να ζευγαρώσει τις επιτυχίες και να πάει με καλή ψυχολογία την επόμενη αγωνιστική στην έδρα του πρωταθλητή Ολυμπιακού.

VOLLEY LEAGUE ΑΝΔΡΩΝ

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
(4η αγωνιστική)
ΑΟΠ Κηφισιάς - Ολυμπιακός 1-3
Πήγασος Πολίχνης - Μίλωνας 3-0
Αθλος Ορεστιάδας - Παναθηναϊκός 1-3
Καλαμάτα '80 - Φοίνικας Σύρου σήμερα
Ρεπό: ΠΑΟΚ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(σε 4 αγώνες)
1. Ολυμπιακός 12-2 12
2. Παναθηναϊκός 12-3 11
3. Φοίνικας Σύρου 8-4 7
4. Καλαμάτα ‘80 5-3 4
-. Αθλος Ορεστιάδας 8-10 4
6. Πήγασος Πολίχνης 4-9 3
. ΑΟΝΣ Μίλων 3-7 3
8. ΠΑΟΚ 4-8 1
9. ΑΟΠ Κηφισιάς 1-9 0
* Εχουν κάνει το ρεπό τους Κηφισιά, Μίλωνας, Καλαμάτα ‘80 και ΠΑΟΚ.
* Εναν αγώνα λιγότερο έχουν Καλαμάτα '80 και Φοίνικας Σύρου.

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Παναθηναϊκός - ΑΟΠ Κηφισιάς
Ολυμπιακός - Καλαμάτα '80
Μίλωνας - Αθλος Ορεστιάδας
ΠΑΟΚ - Πήγασος Πολίχνης
Ρεπό: Φοίνικας Σύρου