Τρίτη, 28 Νοέμβριος 2023 11:47

ΚΑΛΑΜΑΤΑ ‘80: Η διάθεση εισιτηρίων με Παναθηναϊκό

Γράφτηκε από τον
ΚΑΛΑΜΑΤΑ ‘80: Η διάθεση εισιτηρίων με Παναθηναϊκό

Τον αήττητο Παναθηναϊκό θα υποδεχτεί το Σάββατο στις 5 μ.μ. στο Κλειστό η Καλαμάτα ‘80 στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής στη Volley League ανδρών και οι “λύκοι” με ανακοίνωσή τους έκαναν γνωστό με ποιους τρόπους θα γίνει η είσοδος στο γήπεδο.

Αναλυτικά: “ Η ομάδα μας εν όψει του επερχόμενου αγώνα με τον Παναθηναϊκό στα πλαίσια της 6ης Αγωνιστικής της VolleyLeague 2023-2024 ανακοινώνει τον τρόπο με τον οποίο θα είναι δυνατή η είσοδος των φιλάθλων στις κερκίδες του Κλειστού του Δημοτικού Σταδίου Παραλίας: 1. Με επίδειξη της κάρτας διαρκείας. 2. Με επίδειξη εισιτηρίου ημέρας. 3. Με επίδειξη μαθητικής πρόσκλησης. Η προπώληση καρτών διαρκείας και εισιτηρίων, και η παροχή των μαθητικών προσκλήσεων γίνονται από την Τρίτη 28 Νοεμβρίου καθημερινά έως και Παρασκευή τις ώρες 08.00-16:00 στο Κατάστημα Μπουσούνης Δομικά Υλικά (Νέδοντος 130) και το Σάββατο 2 ώρες πριν την προγραμματισμένη έναρξη του αγώνα στα εκδοτήρια του Δημοτικού Σταδίου Παραλίας.
Η διοίκηση μας αποφασίζει πως για το συγκεκριμένο παιχνίδι θα διατεθούν 200 δωρεάν μαθητικές προσκλήσεις για παιδιά και εφήβους έως 18 ετών. Σε όλες τις περιπτώσεις κάθε άτομο δε μπορεί να παραλάβει περισσότερες από 2 μαθητικές προσκλήσεις ταυτόχρονα. Για την είσοδο είναι πιθανόν να ζητηθεί η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας για να ταυτοποιηθεί η ηλικία. Δεν υπάρχει η δυνατότητα για κρατήσεις προσκλήσεων και η διάθεσή τους γίνεται μέχρι εξαντλήσεως τους. Λόγω αυξημένης ζήτησης προτρέπουμε το φίλαθλο κοινό της πόλης μας να προμηθεύεται από νωρίς τα εισιτήρια για τους αγώνες, έτσι ώστε να μην παρατηρηθούν φαινόμενα συνωστισμού και καθυστερήσεις κατά την είσοδο στο Κλειστό του Δημοτικού Σταδίου”.