Παρασκευή, 01 Δεκεμβρίου 2023 11:11

ΚΑΛΑΜΑΤΑ '80: Γεμάτο γήπεδο με Παναθηναϊκό θέλει ο Ντάκουρης

Γράφτηκε από τον
ΚΑΛΑΜΑΤΑ '80: Γεμάτο γήπεδο με Παναθηναϊκό θέλει ο Ντάκουρης

Μετά τον πρωταθλητή Ολυμπιακό, η Καλαμάτα ‘80 θα αντιμετωπίσει αύριο και τον κάτοχο του Λιγκ Καπ Παναθηναϊκό, αυτή τη φορά εντός έδρας (5 μ.μ.), ενώ ακολουθούν ο Μίλωνας και ο κυπελλούχος Ελλάδας ΠΑΟΚ.

Με άλλα λόγια οι νεοφώτιστοι έχουν μια τετράδα αγώνων, κόντρα στις κορυφαίες ομάδες της περσινής σεζόν στην Volley League ανδρών. Το πρώτο ματς με τους “ερυθρόλευκους” δεν είχε βαθμολογικό όφελος για τη μεσσηνιακή ομάδα, που ήταν μεν ανταγωνιστική, αλλά ηττήθηκε με 3-0 σετ στον Ρέντη και διέκοψε το σερί των δύο νικών με Κηφισιά και Φοίνικα Σύρου.
Οι “λύκοι” προετοιμάζονται πλέον για το σπουδαίο ματς με τον δεύτερο στη βαθμολογία, αλλά αήττητο Παναθηναϊκό, που την Τετάρτη νίκησε για δεύτερη φορά τη Σουσά και προκρίθηκε στους “16” του Challenge Cup ανδρών, όπου θα αντιμετωπίσει τη Μόντσα. Οι “πράσινοι” είναι μαζί με τον Ολυμπιακό τα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου στην Ελλάδα και η Καλαμάτα ‘80, πρέπει να κάνει υπέρβαση για να πάρει βαθμούς ή βαθμό. Ο Παναγιώτης Ντάκουρης είναι πάντως αισιόδοξος για το σαββατιάτικο μεγάλο ματς.
“Είδαμε κάποια καλά στοιχεία που θέλουμε να κρατήσουμε από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, που είναι στο ίδιο επίπεδο με τον Παναθηναϊκό. Εχουμε δουλέψει αυτή την εβδομάδα το πλάνο μας πάνω στην τακτική που θα ακολουθήσουμε και είμαστε αισιόδοξοι για ένα θετικό αποτέλεσμα. Ξέρουμε τη δυσκολία του παιχνιδιού, αλλά πρέπει να μπούμε στο γήπεδο και να παλέψουμε για τον κάθε πόντο”, λέει στην “Ε” ο προπονητής της Καλαμάτας ‘80 και προσμένει από τον κόσμο να δώσει δυναμικό “παρών”.
“Σε αυτή την προσπάθεια θα συμβάλει και ο κόσμος. Θέλουμε να είναι γεμάτο το γήπεδο. Δεν δίνεται άλλωστε πολλές φορές η δυνατότητα να δουν οι φίλαθλοι τον Παναθηναϊκό στην Καλαμάτα και αυτό είναι ένα επιπλέον κίνητρο. Γνωρίζουμε βέβαια ότι ο κόσμος στηρίζει την προσπάθειά μας τα τελευταία χρόνια”. Αγωνιστικά, ο Χριστόφας έχει έναν μικροτραυματισμό, αλλά θα αγωνιστεί κανονικά το Σάββατο και το μόνο πρόβλημα είναι ο Παλαιολόγος που παραμένει εκτός.

Οι διαιτητές του ματς

Τον αγώνα της Καλαμάτας ‘80 με τον Παναθηναϊκό, θα διαιτητεύσουν οι Γεράνιος και Καραγιαννόπουλος, παρατηρητής θα είναι ο Ράπτης και επόπτες οι Κοσμάς και Σπίνας. Με το εν λόγω ματς θα ανοίξει η “αυλαία” της 6ης αγωνιστικής στην Volley League ανδρών. Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι ρέφερι έχουν ως εξής:

Σάββατο

Καλαμάτα ‘80 – Παναθηναϊκός, 5 μ.μ.
Διαιτητές: Γεράνιος, Καραγιαννόπουλος, Παρατηρητής: Ράπτης, Επόπτες: Κοσμάς, Σπίνας.
Φοίνικας Σύρου – Ολυμπιακός, 6 μ.μ.
Διαιτητές: Μουλά, Βελώνης, Παρατηρητής: Μαυρικίδης, Επόπτες: Συρίγος, Βρούτσης.

Κυριακή

Άθλος Ορεστιάδας – ΠΑΟΚ, 6.30 μ.μ.
Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Ιωαννίδης, Παρατηρητής: Κωστόπουλος, Επόπτες: Ζηλιασκοπούλου, Πυλούδης.

Δευτέρα

Α.Ο.Π. Κηφισιάς - Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων, 5.15 μ.μ.
Διαιτητές: Φραγκάκης, Νικάκης, Παρατηρητής: Γεωργουλέας, Επόπτες: Καπότης, Βαρατάσης.
Ρεπό: Πήγασος Πολίχνης