Παρασκευή, 12 Ιανουαρίου 2024 11:11

VOLLEY LEAGUE: O Καλαματιανός Αρης Χανδρινός πολυτιμότερος στην 9η αγωνιστική

Γράφτηκε από τον

Πολυτιμότερος παίκτης στην 9η αγωνιστική στην Volley League ανδρών αναδείχθηκε ο Αρης Χανδρινός.

Ο καλαματιανός λίμπερο του Μίλωνα, ήταν ο κορυφαίος στην ιστορική νίκη της ομάδας του (3-0 σετ)    επί του Ολυμπιακού, στον οποίο αγωνίζεται ο αδερφός του Σπύρος. Αυτή ήταν μάλιστα η πρώτη νίκη του Μίλωνα, με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στη Volley League ανδρών.
Ο πρώην βολεϊμπολίστας της Καλαμάτας '80, ήταν αλάνθαστος στην υποδοχή μετά από 20 προσπάθειες με 70% υποδοχή και 65% άριστες και βοήθησε τα μέγιστα στην άμυνα.
Για τον Αρη Χανδρινό, που έχει γεννηθεί στις 20 Νοεμβρίου του 2002,    ήταν η πρώτη φορά στην καριέρα του που αναδεικνύεται πολυτιμότερος παίκτης
Η ανακοίνωση της διάκρισής του, έγινε με πανηγυρικό τρόπο από τον προπονητή του Σάκη Ψάρρα ενώ παρενέβη και ο συμπαίκτης του Μπόγιαν Γιορντάνοφ: «Eυχαριστώ για την επιλογή μου ως MVP της 9ης αγωνιστικής και μάλιστα απέναντι στον Ολυμπιακό. Ήταν μία τεράστια και σημαντική νίκη. Ευχαριστώ πολύ τους συμπαίκτες μου, τον προπονητή μου και όλους τους συνεργάτες της ομάδας και τους αφιερώνω αυτή τη διάκριση. Η μόνη σκέψη μου είναι να συνεχίσω τη σκληρή δουλειά για να γίνω καλύτερος", δήλωσε ο Αρης Χανδρινός.