Δευτέρα, 05 Φεβρουαρίου 2024 15:49

ΒΟΛΕΪ: Προπόνηση προεπιλογής παγκορασίδων και παμπαίδων

Γράφτηκε από τον
ΒΟΛΕΪ: Προπόνηση προεπιλογής παγκορασίδων και παμπαίδων

Την πρώτη τους προπόνηση πραγματοποίησαν την περασμένη Δευτέρα, αθλήτριες και αθλητές από ομάδες της Μεσσηνίας, με σκοπό τη συγκρότηση του Κλιμακίου Παγκορασίδων και Παμπαίδων.

Μέσα από ανίχνευση – καταγραφή – αξιολόγηση με τεστ, θα συγκροτηθεί το Κλιμάκιο με αθλήτριες και αθλητές γεννηθέντες τα έτη 2010-2011.
Στο Κλειστό του Δημοτικού σταδίου Καλαμάτας θα πραγματοποιηθούν σήμερα το απόγευμα προπονήσεις αθλητών και αθλητριών από ομάδες της Μεσσηνίας με σκοπό τη συγκρότηση των ομάδων Κλιμακίου παγκορασίδων και παμπαίδων.
Μέσα από προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό γυμναστήριο του Δημοτικού σταδίου Καλαμάτας ο Περιφερειακός Ομοσπονδιακός Προπονητής Πελοποννήσου Γιάννης Ρηγάκος, είχε την ευκαιρία να τσεκάρει αθλητές και αθλήτριες των σωματείων του νομού και να προχωρήσει στην επιλογή κάποιων ώστε να συγκροτήσουν, όπως αναφέρουμε παραπάνω, το Κλιμάκιο Παγκορασίδων και Παμπαίδων.
Στην προπόνηση των κοριτσιών ο Γιάννης Ρηγάκος “τσέκαρε” τις παρακάτω αθλήτριες: Μαρία Χανδρινού, Ευαγγελία Νίκα, Λυδία Νακούση (Μεσσηνιακός), Ευαγγελία Μπεκιάρη, Μαρία Χριστοπούλου, Γεωργία Λαμπροπούλου, Αλίκη Μάστορα, Βασιλική Βεργή, Αννα Αγγελοπούλου, Ιωάννα Σκουράκη, Σμαραγδινή Τσουμελέα, Ηλιάννα Κωστοπούλου, Θεοδωροπούλου, Ελενα Λαπιώτη, Βασιλική Πρίτσα, Δήμητρα Κορωνιού (Απόλλων Καλαμάτας), Ζαχαρούλα Ρομπάκη, Ελένη-Μαρία Νικολακοπούλου, Φραντζέσκα Αρμακόλα, Βασιλική Τσώνη, Ορτένσια Χαδανάϊ (Ν.Ο. Πύλου), Σταυρούλα Καπερνοπούλου, Χαρά Μουσουλέα, Ηλιάννα Βρυώνη, Μαρία Κουμούνδρου, Ελένη Καρούμπαλη, Αγγελική Σακκά, Ελένη Σακκά.
Στην προπόνηση των αγοριών, ο περιφερειακός προπονητής “τσέκαρε” τους αθλητές Κωνσταντίνο Θεοδώρου, Νίκο Γουζέα, Στέλιο Τενέντε, Μάριο Αλούπη, Παναγιώτη Καράμπελα, που αγωνίζονται στην Καλαμάτα ‘80.