Παρασκευή, 16 Φεβρουαρίου 2024 14:43

Εκοψε πίτα το τμήμα βόλεϊ του Απόλλωνα

Γράφτηκε από τον
Εκοψε πίτα το τμήμα βόλεϊ του Απόλλωνα

 

Στο Κλειστό του Δημοτικού Σταδίου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του το τμήμα βόλεϊ του Απόλλωνα Καλαμάτας, την περασμένη Κυριακή.

Την εκδήλωση άνοιξε ο υπεύθυνος των ομάδων Απόλλων Β', νεανίδων, κορασίδων, παγκορασίδων και των αναπτυξιακών τμημάτων της ακαδημίας Παύλος Χριστόπουλος, ο οποίος καλωσόρισε τους προπονητές και τους συνεργάτες τους, τις αθλήτριες όλων των ομάδων, δίνοντας τις ευχές ενόψει της νέας χρονιάς.
Εκ μέρους του Δημάρχου, σύντομο χαιρετισμό και ευχές απηύθυνε ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας Αναστάσης Σκοπετέας, ακολούθησε χαιρετισμός από τον αντιδήμαρχο Καθαριότητας Ηλία Κουτίβα, ο οποίος μαζί με την παράγοντα της ομάδας Βίκυ Καραμπάτσου, ήταν από τους ιδρυτές του τμήματος βόλεϊ. Τελευταίος μίλησε ο πρόεδρος του Απόλλωνα Παναγιώτης Λυμπέρης εκφράζοντας και αυτός με τη σειρά του τις ευχές για καλή χρονιά με υγεία στα μέλη της διοίκησης τους προπονητές και τους συνεργάτες τους, καθώς και σε όλες τις αθλήτριες που στελεχώνουν όλες της ομάδας από την γυναικεία έως και τα αναπτυξιακά τμήματα.
Στην πίτα υπήρχαν 10 φλουριά τα οποία κέρδισαν ο τιμ μάνατζερ Παναγιώτης Χανδρινός, η αθλήτρια της γυναικείας ομάδας Ηλια Ρωσσιάδου, οι αθλήτριες των μικρότερων ομάδων Παναγιώτα Μητσέα, Μαρία Χριστοπούλου, Μαρία Ηλιοπούλου, Ηλιάνα Κωστοπούλου, Αγάπη Σοφούλη, Κατερίνα Γαρατζιώτη και οι γονείς Αντζυ Αλεξοπούλου, Αρης Γαρατζιώτης.
Την πίτα έκοψε ο Παύλος Χριστόπουλος και τα πρώτα κομμάτια πήραν οι πιτσιρίκες από τα αναπτυξιακά τμήματα συνοδευόμενες από την προπονήτρια τους Νίκη Σκορπιδέα.