Παρασκευή, 16 Φεβρουαρίου 2024 15:56

Εκοψε πίτα ο Σύνδεσμος Διαιτητών Πετοσφαίρισης Πελοποννήσου

Γράφτηκε από τον
Εκοψε πίτα ο Σύνδεσμος Διαιτητών Πετοσφαίρισης Πελοποννήσου

 

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο Σύνδεσμος Διαιτητών Πετοσφαίρισης Πελοποννήσου την Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου στην ταβέρνα “Μουργιές” στο Πετρωτό της Πάτρας.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύθηκε ο Καλαματιανός παρατηρητής διαιτησίας και μέλος του ΣΥΔ.ΠΕ. Πελοποννήσου Μιχάλης Τομαράς για την πολυετή προσφορά του στη διαιτησία. Στη συνέχεια για τον ίδιο λόγο βραβεύθηκε και ο Αντώνης Δημάκης γενικός γραμματέας του συνδέσμου και παρατηρητής διαιτησίας από το Ζευγολατιό Κορινθίας.
Πριν από τις δύο παραπάνω βραβεύσεις, ο πρόεδρος του ΣΥΔ.ΠΕ.Π. Θεοδόσης Καραγιαννόπουλος απένειμε τιμητική πλακέτα στον εκπρόσωπο της εταιρίας ΑΦΟΙ Λοτσάρη Ο.Ε. για τη πολυετή προσφορά της προς το σύνδεσμο.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος της ΟΔΒΕ Φώτης Πέρρος μαζί με τον γενικό γραμματέα Σταύρο Μαυρικίδη, ο πρόεδρος της ΕΣΠΕΠ Θεόδωρος Κανελλόπουλος, ο ταμίας ΕΣΠΕΠ Βαγγέλης Ξυγκάκης, ο αντιπρόεδρος της ΕΟΠΕ και γενικός γραμματέας της ΕΣΠΕΠ, καθώς και αντιπεριφερειάρχης αθλητισμού Δυτικής Ελλάδας Παναγιώτης Αντωνόπουλος, ο επί σειρά ετών αντιπρόεδρος της ΟΔΒΕ Παναγιώτης Καλλιντέρης. Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών και κάποιοι από τους διαιτητές που αποφοίτησαν από την τελευταία σχολή διαιτησίας. Μάλιστα στη διάρκεια της εκδήλωσης παρέλαβαν τα πτυχία και τα σήματα τους.
Τυχερός της πίτας ήταν ο Γιώργος Βαγενάς διαιτητής από την Αργολίδα που κέρδισε μια δωροεπιταγή από κατάστημα αθλητικών ειδών.