Παρασκευή, 16 Φεβρουαρίου 2024 17:06

28 επιτυχόντες στη σχολή διαιτησίας βόλεϊ

Γράφτηκε από τον
28 επιτυχόντες στη σχολή διαιτησίας βόλεϊ

Συνολικά 28 άτομα πέρασαν με επιτυχία τις γραπτές εξετάσεις της τελευταίας σχολής διαιτησίας που διοργάνωσε ο ΣΥΔ.ΠΕ.Π., σε συνεργασία με την Ο.Δ.Β.Ε., το διήμερο 24 με 26 Νοεμβρίου.

Τα μαθήματα έγιναν διαδικτυακά και πριν λίγες ημέρες βγήκαν τα αποτελέσματα με τα 28 νέα πρόσωπα να ονομάζονται διαιτητές (άνδρες και γυναίκες) και ήδη διαιτητεύουν παιχνίδια στα πρωταθλήματα της ΕΣΠΕΠ. Ανάμεσα στα νέα πρόσωπα είναι και η Καλαματιανή αθλήτρια του Μίλωνα Σοφία Καρακύκλα. Αρκετοί από τους βρέθηκαν την περασμένη Τετάρτη στην εκδήλωση κοπή της πίτας του ΣΥΔ.ΠΕ.Π. που έγινε στην Πάτρα και παρέλαβαν τα πτυχία και τα σήματα τους.
Τα νέα πρόσωπα που ολοκλήρωσαν με επιτυχία της γραπτές εξετάσεις και ονομάστηκαν διαιτητές είναι οι: Ευθυμία Αλμπάνη, Ελένη-Μαρία Βέργου, Χρήστος Γεωργιάδης, Δημήτρης-Παναγιώτης Γιαννακός, Κωνσταντίνα Ζιώγα, Δήμητρα Ζουμπουλάκη, Ελένη Ιωαννίδου, Ασπασία Κανελλοπούλου, Κωνσταντίνος Καραγιαννόπουλος, Ελένη Καραγιαννοπούλου, Σοφία Καρακύκλα, Μαρία Καραλέκα, Βασίλης Κατριβέσης, Καλλιόπη Κατσή, Σοφία Κασπίρη, Γεωργία Λόκα, Παναγιώτης Μαλουσούδης, Φωτεινή Μπατσιούλη, Παρασκευή Παναγιωτοπούλου, Αγγελική Πανοπούλου, Αννα Παπακανέλλου, Αμαλία Παπαστεργίου, Μαρία Στάμου, Φανή Στάμου, Γεωργία Σδρούλια, Βασιλική Χαρίλα, Παρασκευή Χαρίλα, Ανδριάνα Χατζηγιάννη.